Παρασκευή 21 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΚΗΔΕΙΕΣ

Τον πολυαγαπημένο μας πατέρα, αδελφό, θείο, εξάδελφο και φίλο

ΣΤΑΥΡΟ Π. ΣΙΔΕΡΗ

που πέθανε χτες Πέμπτη 20.8.98, κηδεύουμε το Σάββατο 22.8.98. Η νεκρώσιμη λειτουργία θα διαβαστεί στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος της Αλσούπολης στις 10.30 π.μ. του Σαββάτου. Η ταφή θα γίνει από το Β Νεκροταφείο Αθηνών στις 11.30 π.μ.

Η κόρη: Μαρία

Τα αδέλφια: Δημήτρης και Ελένη Σιδέρη, Γιάννης και Αννα Ρόζου - Σιδέρη, Σταυρούλα και Νίκος Ξυμηντήρης, Αννα και Σταύρος Καβαλλιεράκης, Βασιλική Σιδέρη, Κούλα και Δημήτρης Ραγιαδάκος, Καλλιόπη Σιδέρη

Τα ανίψια, τα εξαδέλφια, οι λοιποί συγγενείς και φίλοι

***

Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 21.8.98 ο παλιός αγωνιστής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΠΟΛΙΤΗΣ, από τα Μαγούλιανα Γορτυνίας. Εδρασε ηρωικά στην περιοχή της Αρκαδίας την περίοδο 1941 - '45. Φυλακίστηκε και εξορίστηκε για μια οκταετία στη Γυάρο. Η κηδεία του θα τελεστεί στο Χρυσοβέργι Μεσολογγίου Αιτωλοακαρνανίας.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του και τα παιδιά του προσφέρουν 15.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

ΠΕΝΘΟΣ

Στη μνήμη της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΛΑΔΑ, που πέθανε στις 18.8.98, ο σύζυγός της Δημ. Λαδάς, τα παιδιά της Φώφη και Θωμάς Κώστια, οι εγγονοί Δημήτρης και Μάρκος Κώτσια, προσφέρουν αντί για στεφάνι το ποσό των 10.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

  • Επίσης στη μνήμη της Καλλιόπης Λαδά, οι αδελφές της Αργυρώ Μαύρου, Μαρία Θεοδωρίδου, τα ανίψια Στέλλα Μαύρου και Μανώλης Περράκης, αντί για στεφάνι, προσφέρουν 20.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ