Πέμπτη 27 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη των γονιών μας ΓΙΩΡΓΟΥ και ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΚΑΖΑΚΑ και ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΠΑΥΛΙΔΟΥ,της αδελφής μας και του γαμπρού μας ΑΓΓΕΛΑΣ και ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,επίσης στη μνήμη της ΕΛΛΗΣ ΕΡΥΘΡΙΑΔΟΥ που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε στην κηδεία της προσφέρουμε στο ΚΚΕ, στο Κόμμα που όλοι αυτοί έδωσαν και τη ζωή τους 20.000 δρχ. για τα 80χρονά του.

Παναγιώτης και Σοφούλα Καζάκα, Ειρήνη και Θανάσης Βασιλείου.

***

Στη μνήμη του ΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ από το Μαυροβούνι Γυθείου, που πέθανε, και κηδεύτηκε στις 25 Αυγούστου, αντιστασιακού και κομμουνιστή με πλούσια δράση, που πέρασε πολλά βάσανα και κυνηγητά, προσφέρουμε 15.000 δρχ. στον αχώριστο σύντροφό του το "Ριζοσπάστη". Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμούμε πάντα.

Οικογένεια Γεωργίου και Σούλας Κεφαλιακού.

***

Στη μνήμη του συντρόφου και πατριώτη μου ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΙΔΕΡΗ και για τα 80χρονα του ΚΚΕ προσφέρω 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ μέσω ΚΟΒ Αγ. Σοφίας.

Μιχάλης Γρηγοράκης.

  • Στη μνήμη του Σταύρου Σιδέρη, συγκρατούμενου, και ξεχωριστού μου φίλου, προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", και εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μου.

Λευτέρης Ηλιάκης, Χανιά.

***

Στη μνήμη του συμπολεμιστών μου στο 7ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ Εύβοιας και συγκρατούμενών μου στο Κολαστήρι της Μακρονήσου,

ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΣΚΑ,ταξίαρχου ε. α. Διετέλεσε Διοικητής του Συντάγματος.ΓΙΑΝΝΗ ΗΛΙΑ εφ. ανθυπολοχαγού, από την Ιστιαία, Διοικητή Λόχου "Επαμεινώντας".

ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΜΙΧΑΛΗ (Νικήτα),καπετάνιου διμοιρίας, από την Κάρυστο,

προσφέρω στο "Ριζοσπάστη", μέσω ΚΟΒ Καρύστου, 5.000 δρχ.

Χρήστος Καρατζάς, (Φιλόλαος), Διοικητής Λόχου, εφ. ανθυπολοχαγός Ιππικού.

Χαλάνδρι Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ