Πέμπτη 27 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
"Στέπι": "Μπορούμε καλύτερα"

Ικανοποίηση και ελπίδες σκόρπισε στην ΑΕΚ η πρόκριση αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αυτή επιτεύχθηκε. Ολοι πιστεύουν πως η ομάδα άρχισε να ρολάρει και πλέον είναι σε θέση να δείξει τις δυνατότητές της. Ο Στεπάνοβιτς το πρωί μίλησε στους παίχτες και εκτός από τα συγχαρητήρια επισήμανε πως πρέπει να συνεχίσουν έτσι. Σύμφωνα με τον "σερίφη": "Αν έχουμε συνεχώς την ίδια αυτοσυγκέντρωση, έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης".

Πάντως ο "γερμανοθρεμμένος" τεχνικός... τα 'ψαλε σε τρεις παίχτες που καθυστέρησαν στην προπόνηση. Στη συνέχεια ξεκίνησε την... επιχείρηση προσγείωσης ζητώντας το μυαλό να επιστρέψει στο πρωτάθλημα και στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κασάπης, Καλιτζάκης, Μπαμπούνσκι, Βάιος Καραγιάννης. Η πορεία τους σήμερα και αύριο θα δείξει αν ο Στεπάνοβιτς μπορεί να τους υπολογίζει.

Στο μεταξύ οι προσπάθειες των διοικούντων στρέφονται στην ΟΥΕΦΑ. Ο απαράδεκτος τραυματισμός του Σουτς από κάποιον οπαδό μπορεί να κοστίσει ακριβά. Πριν την κλήρωση λοιπόν, θα προσπαθήσουν με επαφές και συζητήσεις να περιορίσουν την τιμωρία σε χρηματικό πρόστιμο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ