Κυριακή 30 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 25.000.000 αυτοκινήτων συμπλήρωσε το εργοστάσιο της Fiat στο Μιραφιόρι. Το αυτοκίνητο με το σημαδιακό νούμερο είναι ένα μπλε Marea Weekend 20 HLX το οποίο διατέθηκε από το υποκατάστημα της Fiat στη Ρώμη. Η παραγωγή στο Μιραφιόρι ξεκίνησε πριν από 59 χρόνια για να υποστηρίξει το Λινγκότο. Το πρώτο μοντέλο που κατασκευάστηκε ήταν ένα Fiat 500, το μικρό που έδωσε φτερά στη βιομηχανία του Τορίνο. Ακολούθησαν το 600, το 127, το 124, το Uno, το Punto, το Marea.

Σήμερα, χρειάζονται 26 δευτερόλεπτα για την κατασκευή ενός αυτοκινήτου και τους τόνους υλικών και ανταλλακτικών μετατρέπουν σε αυτοκίνητα 26.500 εργαζόμενοι με τη βοήθεια 800 ρομπότ παραγωγής.

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ μπήκαν οι πιστωτικές κάρτες στο χώρο του αυτοκινήτου. Η Suzuki σε συνεργασία με την EUROBANK εκδίδει τη Suzuki Club Viza, που δίνει τη δυνατότητα αγοράς αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας της εταιρίας εκλέγοντας ένα από τα χρηματοδοτικά προγράμματα που προβλέπουν: προκαταβολή 50% και εξόφληση σε 12 μηνιαίες άτοκες δόσεις, ή μηδενική προκαταβολή και εξόφληση μέχρι 60 μηνιαίες δόσεις. Χρησιμοποιώντας τη Suzuki Club Visa όπου υπάρχει σήμα VISA ο κάτοχος συμπληρώνει πόντους που αντιστοιχούν στο 3% της αξίας των συναλλαγών του με την εταιρία και που μπορεί να εξαργυρώσει σε ένα από τα 60 καταστήματα εμπόρων SUZUKI στην Ελλάδα αγοράζοντας αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ανταλλακτικά ή αξεσουάρ ή ακόμα και υπηρεσίες. Η διαδικασία απόκτησης της κάρτας είναι ιδιαίτερα απλή και παρέχεται με δωρεάν εξάμηνη συνδρομή.

ΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ κέντρο προβολής και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στο 19ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Κορίνθου λειτουργεί ήδη η T - AUTOTRUST. Το Trading Center του Ασπρόπυργου καταλαμβάνει 12.000 τμ και λειτουργεί από τις 09.00 το πρωί έως τις 09.00 το βράδυ, προσφέροντας και άνετα πάρκιν. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων τα οποία καλύπτονται από 12μηνη εγγύηση και ποιοτικό - τεχνικό έλεγχο σε 45 σημεία του αυτοκινήτου. Υπάρχει δυνατότητα ανταλλαγής μεταχειρισμένου με μεταχειρισμένο, η πώληση γίνεται με απλές διαδικασίες και ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών, ενώ υπάρχει δυνατότητα αγοράς με τη χρηματοδότηση μέσω της Τ - AUTOTRUST CREDIT.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ