Τρίτη 1 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνάντηση για την ανεργία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(του ανταποκριτή μας).-

"Πολύ θερμός θα είναι ο χειμώνας που έρχεται στο κοινωνικό επίπεδο σ' όλη την Ευρώπη", δήλωσε στη Θεσσαλονίκη το μέλος της Γραμματείας του Δικτύου των Ευρωπορειών Π. Σπαντονί στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο Εργατικό Κέντρο της πόλης με την ευκαιρία της πρώτης διεθνούς συνάντησης των Ευρωπορειών που αρχίζει σήμερα στη Χαλκιδική.

Οπως ανακοίνωσε ο Π. Σπαντονί, μεγάλη διαδήλωση των ανέργων θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες και την επόμενη μέρα προγραμματίζεται παγγερμανική δράση των ανέργων. Θα ακολουθήσουν μεγάλες συγκεντρώσεις στη Βιέννη και την Κολωνία, ενώστις επόμενες μέρες θα υπάρξει συντονισμένη δράση συνδικάτων και ανέργων με σειρά κινητοποιήσεων στη Γαλλία.

Παρόντες στη συνάντηση θα είναι ηγέτες και εκπρόσωποι των κινημάτων ανέργων της Γαλλίας και της Ιταλίας, γαλλικών συνδικάτων και των αριστερών τάσεων των εργατικών συνομοσπονδιών, της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ιταλίας, καθώς και της Τουρκίας, των Αυστριακών ανεξάρτητων συνδικάτων, μετανάστες και αγρότες από 12 χώρες, αντιρατσιστές και οικολόγοι, καθώς και αντιπροσωπεία της ιταλικής Κομμουνιστικής Επανίδρυσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ