Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ταιριάζουν στον Νικολούζο. Ο νεαρός πρωταθλητής φαίνεται σχεδόν ανίκητος στην πραγματική πίστα και πήρε τη δεύτερη νίκη του για φέτος. Στα δοκιμαστικά του Σαββάτου ο Γεωργούσης πέτυχε τον καλύτερο χρόνο, κατεβαίνοντας κάτω από τον 1,12 κάτι στο οποίο τον ακολούθησε και ο Νικολούζος. Στον τελικό την Κυριακή ο Νικολούζος πέρασε εύκολα εμπρός και πιέστηκε μόνο από τον Παπαφιλίππου, που όμως τέθηκε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης από ένα τετ - α - κε. Στη γραμμή του τερματισμού ο Νικολούζος ήταν πρώτος με διαφορά σχεδόν 14 δευτερολέπτων από τον Δεβερίκο που ακολούθησε. Στην τρίτη θέση ο Γιάννη Μπούσιας που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Φόρμουλα 3.

ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ πίστα μότοκρος της Μεγαλόπολης διοργανώνεται στις 13 Σεπτεμβρίου ο τελευταίος αγώνας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μότο - cross 250 κεκ. Το "παρών" θα δώσουν οι κορυφαίοι οδηγοί του πλανήτη και οι οργανωτές η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Τρίπολης και η LAMARCO κάνουν ό,τι μπορούν για την άψογη διοργάνωση. Το πρόγραμμα ξεκινά το Σάββατο με τις δοκιμές, ενώ την Κυριακή στις 13.00 θα ξεκινήσει το πρώτο σκέλος και στις 16.00 το δεύτερο. Χορηγοί, εκτός του Marlboro, το περιοδικό Μότο, ο ΣΚΑΪ, ο ΟΤΕ ενώ τη διοργάνωση υποστηρίζει ο δήμος Μεγαλόπολης η ΔΕΗ και η Κοινότητα Πλάκας.

ΑΜΕΣΗ ήταν η επίπτωση της υποτίμησης του ρωσικού νομίσματος στις τιμές των Lada. Οι νέες τιμές που ανακοίνωσε η Lada Hellas είναι μειωμένες έως και 700.000 δρχ. Η τιμή του δημοφιλούς τζιπ Niva ξεκινά από 3.885.000 δρχ., ενώ η έκπτωση για όλα τα 1.7 injection είναι 500.000 δρχ. Το Diva 1.5 injection φτήνυνε κατά 700.000 και έπεσε στα 2.465.000 δρχ. Η τιμή του 21.073 με κινητήρα 1.7 διαμορφώνεται στις 2.197.000 δρχ., ενώ για το station wagon 1.7 injection το αντίτιμο είναι πλέον 2.258.000δρχ. Οι τιμές αυτές αφορούν έναν ορισμένο αριθμό αυτοκινήτων και η διάρκεια ισχύος τους σίγουρα θα εξαρτηθεί απ' τις οικονομικές εξελίξεις.

ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ πρώτη της πραγματοποιεί η CITROEN Xsara Break στη διεθνή Eκθεση Θεσσαλονίκης. Το station wagon της σειράς Xsara είναι 19 εκ. πιο μακρύ από το σεντάν και ο χώρος αποσκευών φθάνει τα 517 κεκ αποτελώντας και ένα απ' τα βασικά του ατού. Φυσικά στο περίπτερο της CITROEN στη ΔΕΘ θα παρουσιάζεται σχεδόν ολόκληρη η γκάμα της εταιρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ