Κυριακή 6 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ "Ρίζο"

Συμπαράσταση στη Βέρα Νικολαϊδου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΕΡΙΔΗΣ από το χωριό Δήμητρα, κοινότητας Καρπερού Ν. Σερρών: Θέλω να εκφράσω την ολόθερμη συμπαράστασή μου προς την πρώην και τωρινή υποψήφια δήμαρχο Νικαίας, Β. Νικολαϊδου, για τη σκόπιμη δίκη που τις ετοιμάζουνε και στην αργία που τη θέσανε από τα καθήκοντά της στον Δήμο Νικαίας.

Θυμάμαι το 1958 όταν ήμουν Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Καρπερού, με είχαν θέσει σε αργία, γιατί είχα πάρει μέρος σαν εκλογικός αντιπρόσωπος της ΕΔΑ στις εκλογές! Και καλά τότε, κυβερνούσε το κράτος της Δεξιάς και η ψυχροπολεμική πολιτική ήταν στις δόξες της, αλλά ακόμη και σήμερα που κυβερνάνε αυτοί που θέλουν να ονομάζονται "σοσιαλιστές", έχουμε την ίδια πολιτική των διώξεων; Είναι ντροπή και αίσχος! Γι' αυτό και ο κόσμος θα πρέπει να σκεφθεί πολύ καλά όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών πού θα ρίξει την ψήφο του.

Καλή επιτυχία

ΚΟΥΛΑ ΜΑΤΣΟΥ,Κοζάνη: Θέλω με το μικρό αυτό μου γράμμα, να κάνω και εγώ, η παλιά Ελασίτισσα αντάρτισσα των βουνών, μια ευχή μέσα από την καρδιά μου στον γιο μου, υποψήφιο δήμαρχο Κοζάνης Νίκο Μάτσο, αλλά και σ' όλους τους υποψήφιους των συνδυασμών που τους υποστηρίζει το ΚΚΕ για καλή επιτυχία και νίκη στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Να βγουν για δήμαρχοι, άξιοι άνθρωποι σ' όλη την Ελλάδα, που να ενδιαφέρονται για τον λαό και να πονάνε τον τόπο τους. Είμαι μια άρρωστη γυναίκα με μια πενιχρή σύνταξη του συζύγου μου, που πρόσφατα πέθανε - μια και τη σύνταξη του ΟΓΑ που έπαιρνα, μου την κόψανε. Ομως αισιοδοξώ, γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος θα δει με καθαρό μυαλό τα πράγματα και θα κάνει το καθήκον του.

Ευχαριστεί τον γιατρό

ΤΑΚΗΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ,Μεσενικόλας Καρδίτσας: Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο γιατρό του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Θεόδωρο Κοντοχρήστο,γιατί όταν μεταφέρθηκα εκεί το απόγευμα της 18 - 8 - 98 με φρικτούς πόνους στη μέση μου, χάρη στην έγκαιρη και σωστή διάγνωσή του και τη συμπαράσταση του βοηθητικού προσωπικού, πολύ γρήγορα πέρασαν οι πόνοι μου που προέρχονταν από κολικό νεφρού. Σημειώνω επίσης ότι την ίδια στοργή και φροντίδα από μέρους του γιατρού και των βοηθών του, έτυχαν και οι άλλοι ασθενείς που εκείνο το απόγευμα επισκέφθηκαν το τμήμα των έκτακτων περιστατικών του Νοσοκομείου Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ