Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΥ,στελέχους του ΚΚΕ. Για την πατριωτική δράση του, τις προοδευτικές ιδέες του και την πίστη του στα ιδανικά του ΚΚΕ, ο Χρήστος Μπόμπος είχε καταδικαστεί επανειλημμένα σε θάνατο και πέρασε πολλά χρόνια στις φυλακές και τις εξορίες. Από τη μεταπολίτευση πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στον καθημερινό του σύντροφο, το "Ριζοσπάστη".

Στη μνήμη του, η οικογένεια του αδερφού του Αργύρη Μπόμπου προσφέρει 30.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

* * *

Στη μνήμη του ΑΛΕΞΗ, η συντρόφισσά του Δώρα προσφέρει 40.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ.

* * *

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από το θάνατο του συζύγου μου ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΧΙΛΙΑΡΧΟΥ,προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αιγάλεω, 5.000 δρχ.

Βούλα Χιλίαρχου

* * *

Στη μνήμη του θείου μας ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ,που πέθανε πρόσφατα και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Αιγάλεω, 5.000 δρχ.

Γιώργος - Καλλιόπη

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΡΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ, που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς κατακτητές στις φυλακές Αγυάς Χανίων στις 29 Αυγούστου 1944, τα μέλη του Παραρτήματος Αγ. Νικολάου Κρήτης προσφέρουν 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ "Αγ. Νικολάου".

* * *

Στη μνήμη της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΜΠΟΥΚΕΛΗ, ο Μιχάλης Δρακακίδης πρόσφερε στο ΚΚΕ 5.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΝΑΚΗ, ο Ιωσήφ Δανάκης πρόσφερε 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Εφυγε για πάντα από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και της δημοκρατίας ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ.Με το γλυκό χαμόγελο και το πηγαίο χιούμορ, ο Σταύρος Καρανίκας έδινε πάντοτε το "παρών" σε όλες τις μορφές της πολυκύμαντης αγωνιστικής του ζωής, ιδιαίτερα στο κλάδο των Υγειονομικών.

Θα μείνει αξέχαστος σε όλους μας ο αγωνιστής, ο φίλος και σύντροφος Σταύρος.

Στην αγαπημένη σύντροφό του, Αγγελική Στατήρη (την αγωνίστρια Λευτεριά του ΝΣ της ΕΠΟΝ Αργολιδοκορινθίας) και στα παιδιά τους, από καρδιάς, θερμά συλλυπητήρια.

Στη μνήμη του Σταύρου Καρανίκα, προσφέρω 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", που στάθηκε ο καθημερινός, πιστός σύντροφός του.

Θοδωρής Κοϊνης, αντιπρόεδρος ΠΕΑΦΕΠΟΝ

Στις 20 Σεπτέμβρη θα γίνει στο μικρό νεκροταφείο στην Ισθμια Κορίνθου, όπου είναι και ο τάφος του, το 40ήμερο μνημόσυνο του Σταύρου Καρανίκα.

* * *

Ο αντιστασιακός Αλκιβιάδης Παχής, από τη Νέα Ιωνία Βόλου, προσφέρει 20.000 δρχ. στη ΝΕ Μαγνησίας και 30.000 δρχ. στη Δημοτική Κίνηση Νέας Ιωνίας για τον προεκλογικό αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ