Σάββατο 12 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΒΕΡΟΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κόντρα στην παράδοση

"Δεν έχουμε περιθώρια γι' άλλη γκέλα". Η δήλωση αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς σκιαγραφεί τις προθέσεις με τις οποίες θα παραταχθεί σήμερα στη Βέροια, μ' αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα, ο Ολυμπιακός (SUPERSPORT, 17.00). Οι Ημαθιώτες αποτελούν κακό δαίμονα των πρωταθλητών που έχουν να κερδίσουν 21 ολόκληρα χρόνια. Η μοναδική φορά που γεύτηκαν αυτή τη χαρά ήταν την περίοδο '77-'78. Κανείς μάλιστα στους "ερυθρόλευκους" δεν μπορεί να ξεχάσει ότι πέρυσι η Βέροια ήταν που χάλασε τη φιέστα τίτλου στο Καραϊσκάκη.

Πάντως όλοι επισημαίνουν ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και στοχεύουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Ο Μπάγεβιτς ανέφερε: "Η νίκη θα μας ανεβάσει ψυχολογικά ενόψει του παιχνιδιού με την Πόρτο. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να την υποτιμήσουμε. Εχει χάσει δύο ματς και αυτό την κάνει πιο δυνατή και επικίνδυνη". Ο Ολυμπιακός μάλλον θα ξεκινήσει με τους Ελευθερόπουλο, Μαυρογενίδη, Καραταϊδη, Αμανατίδη, Γεωργάτο, Πουρσανίδη, Λουτσιάνο, Τζόρτζεβιτς, Καραπιάλη, Ιβιτς, Οφορίκουε.

Από την πλευρά τους πάντως οι γηπεδούχοι δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τη νίκη. Οι παίχτες του Στέφανου Γαϊτάνου αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως ευκαιρία για μια νέα αρχή και εκφράζουν την πίστη τους ότι θα τα καταφέρουν. Βασικό πρόβλημα του προπονητή των Ημαθιωτών οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Δέλλιος. Μάλλον θα ξεκινήσει ο Κωτσιόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ