Παρασκευή 18 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΑΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Τίμησαν τους πεσόντες μαχητές του ΔΣΕ

Παρουσία αντιστασιακών - από Πάτρα, Αμαλιάδα, Αθήνα της ΠΕΑΕΑ, αλλά και αρκετών επιζώντων μαχητών, καθώς και πλήθος κόσμου, σε, εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Παραρτήματα Πατρών, Καλαβρύτων από κοινού με την ΠΕΑΤΑΘ,στις 6-9-98 στο Πάος Καλαβρύτων - τιμήθηκαν οι πεσόντες αγωνιστές του ΔΣΕ Πελοποννήσου.

Κεντρική ομιλία έκανε η γενική γραμματέας του ΚΣ της ΠΕΑΤΑΘ Χρυσούλα Γκόγκογλου και αναφέρθηκε στους ηρωικούς αγώνες του ΔΣΕ Πελοποννήσου μέσα στις άνισες συνθήκες του Εμφυλίου. Πολέμου που οργάνωσαν και διεξήγαγαν οι Αγγλοαμερικάνοι ιμπεριαλιστές και η ντόπια αντίδραση. Τόνισε δε ότι οι επιζώντες σήμερα αγωνιστές, υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν ν' αγωνίζονται ενάντια στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων που επεξεργάζονται ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός με το ΝΑΤΟ και εκτελούν οι ντόπιοι κυβερνώντες μας.

Αναφερόμενη δε η ομιλήτρια, στις εκλογές του Οκτώβρη, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τους υποψήφιους νομάρχες, δημάρχους και συμβούλους που υποστηρίζει το ΚΚΕ και να τους υπερψηφίσουν.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη, ο πρόεδρος της ΠΕ της ΠΕΑΕΑ Δ. ΠελοποννήσουΝ. Θεοφιλάτος,ο υποψήφιος νομάρχης Αχαϊας του ΚΚΕ Α. Αθανασόπουλος - πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Πάτρας και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Πάτρας, οι πρόεδροι: της ΠΕΑΤΑΘ Δ. Κασιούρας,της ΠΕΑΕΑ Καλαβρύτων Α. Τάγαρης,καθώς και εκπρόσωποι μαζικών φορέων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ