Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
Αντίσταση στην κεντρική εξουσία

Αποσπάσματα από την ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Γρηγόρη Γυφτόπουλου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού

"Η δική μας παρουσία είναι μια νέα παρουσία στο πολιτικό σκηνικό του Χαλανδρίου, που θα καταργήσει τα συνθήματα, τις αοριστολογίες, τις θολές υποσχέσεις και θα μιλήσει στην κοινωνία της πόλης με συγκεκριμένο λόγο και προτάσεις". Με αυτά τα λόγια ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Γυφτόπουλος συνέχισε, την περασμένη Πέμπτη, τη συζήτηση με τους πολίτες της πόλης, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού "Χαλάνδρι - Δύναμη Ενότητας".Μια συζήτηση που έχει ανοίξει εδώ και μήνες από το συνδυασμό. Στόχος του είναι να ανακοπεί η φθίνουσα πορεία της πόλης. Το Χαλάνδρι να αποκτήσει μια διοίκηση, που δε θα ενδίδει στις πιέσεις της κεντρικής εξουσίας και των ιδιωτικών συμφερόντων, αλλά θα ενημερώνει και θα ενεργοποιεί τους πολίτες για τη διεκδίκηση και λύση των προβλημάτων.

"Η σχέση μας με τους πολίτες θα είναι μια νέα σχέση, με ανοιχτούς και μόνιμους διαύλους επικοινωνίας, γιατί οι πολίτες του Χαλανδρίου θα πρέπει πλέον να γνωρίζουν όλους τους σχεδιασμούς που τους αφορούν", υπογράμμισε ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Χαλάνδρι - Δύναμη Ενότητας". "Οι προτάσεις του θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης την επόμενη μέρα. Θα γίνουν απόφαση μετά τη δική σας έγκριση", τόνισε απευθυνόμενος στους εκατοντάδες δημότες του Χαλανδρίου, που έδωσαν το "παρών" τους στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ενα "παρών" μαζικό, δυναμικό, που σε συνδυασμό με τους δεσμούς που έχει αναπτύξει η παράταξη με τους δημότες, αποτελεί εγγύηση της εκλογικής της επιτυχίας.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε ότι στόχος του συνδυασμού "Χαλάνδρι - Δύναμη Ενότητας" είναι να αλλάξει όλη τη φιλοσοφία γύρω από την οποία κινήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Η δημοτική αρχή του Κ. Παττακού δεν είχε διαύλους επικοινωνίας με τους Χαλανδριώτες, "κι έτσι σήμερα υπάρχουν σχεδιασμοί που πλήττουν την πόλη και τους γνωρίζουν μόνο λίγοι".

Παρόντες ήταν και οι πρωταθλητές του στίβου Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Σπύρος Βασδέκης, Κατερίνα Θάνου, Χριστίνα Αθανασίου, Παναγιώτης Σιατούνης, Αμαλία Λάμπουρα, Δημήτρης Κοκκότης, Ελένη Τσεντεμεϊδου, Δημήτρης Βασιλικός και Γιάννης Μυλωνάς. "Είμαστε εδώ για να ενισχύσουμε τις υποψηφιότητες του χρυσού Μεσογειονίκη, πρωταθλητή του επί κοντώ Σταύρου Τσίτουρα και του μέλους του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Λούλας Καρατζά", μας είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γ. Ευαγγελόπουλος. Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι ομοσπονδιακοί προπονητές Γ. Πομάσκι, Γ. Κουτσογιαννόπουλος και Χ. Παπαχρήστος και οι αθλητές του βόλεϊ Θ. Θεοδωρίδης και Θ. Μιχαλόπουλος. Επίσης παραβρέθηκε και η τραγουδίστρια Σοφία Αρβανίτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ