Σάββατο 3 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Κεραυνού), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και οραματιστή μιας δικαιότερης για τον άνθρωπο κοινωνίας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ "Αγ. Κωνσταντίνου" Ηλιούπολης, 10.000 δρχ. και 5.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη".

Η συντρόφισσά του στον αγώνα και στη ζωή του Αικατερίνη

Τα παιδιά του Βασίλειος και Βικτωρία

* * *

Στη μνήμη του ΦΩΤΗ ΤΣΙΝΤΗΛΑ,που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, οι κόρες του Ρίτα, Πιπίτσα και Αλίκη πρόσφεραν 20.000 δρχ. στο Παράρτημα Ιθάκης της ΠΕΑΕΑ.

Επίσης, στη μνήμη του Φώτη Τσιντίλα, ο Γεράσιμος Καραβίας πρόσφερε 5.000 δρχ. στην ΚΟ Ιθάκης.

* * *

Στις 10 Οκτώβρη συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του παλαίμαχου αγωνιστή ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΟΓΚΟΥ.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του και τα παιδιά του πρόσφεραν 10.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Τα μέλη της Επιτροπής Λακώνων Στήριξης του ΚΚΕ πρόσφεραν 30.000 δρχ. για τα 80χρονα του ΚΚΕ και στη μνήμη των Λακώνων, μελών της Επιτροπής, που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΚΗ,ΝΤΙΝΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΥ,ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΙΔΕΡΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ.

* * *

Ο Στέφανος Ζώνιος πρόσφερε 20.000 δρχ., μέσω ΝΕ Ιωαννίνων, για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ.

* * *

Ο Παναγιώτης Μαυρογιώργος από το Δαφνόφυτο Ζίτσας Ιωαννίνων πρόσφερε για τον προεκλογικό αγώνα του ΚΚΕ 10.000 δρχ., μέσω ΝΕ Ιωαννίνων.

* * *

Η Αγγελική Τσιρίκου πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καματερού, 10.000 δρχ. και 5.000 δρχ. στη "Δημοκρατική Ενότητα Καματερού", στη μνήμη του γαμπρού της ΑΡΓΥΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

* * *

Η Νιόβη Πατσαλού πρόσφερε στη ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας 25.000 δρχ. για την αγορά των Γραφείων της, στη μνήμη του πατέρα της ΦΩΤΗ ΠΑΤΣΑΛΟΥ και του εξαδέλφου της ΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ.

* * *

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ, η σύζυγός του Δέσποινα Μπακοδήμου πρόσφερε στη ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας 10.000 δρχ. για την αγορά των Γραφείων της.

* * *

Στη μνήμη του ΛΑΪΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ από τη Βελίτσα, γιατρού της 1ης και 2ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, προσφέρω 20.000 δρχ. στην ΚΟΒ ΠΕΣΙΝΕ για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο ανιψιός του Θανάσης Γεροχρήστος


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ