Πέμπτη 8 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Στα δύσκολα οι "αιώνιοι"

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα την επικίνδυνη Ούλκερ, ενώ ο ΠΑΟ δοκιμάζεται στο Ζάγκρεμπ από την Τσιμπόνα

Κάθε βδομάδα και δυσκολότερα, κάθε νέος αντίπαλος κι ένα καινούριο εμπόδιο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στην προσπάθεια διατήρησης της πρώτης προνομιούχας θέσης του ομίλου τους. Περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν. ΤΣΣΚΑ και Κίντερ φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν πιθανό στραβοπάτημα του Ολυμπιακού, ενώ η Εφές Πίλσεν παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό από απόσταση αναπνοής.

Ολυμπιακός: Επικίνδυνη εκτός έδρας η Ούλκερ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21.15 στο Φάληρο την Ούλκερ (απευθείας μετάδοση ΣΤΑΡ). "Είναι η πρωταθλήτρια Τουρκίας και πρέπει να της δώσουμε την ανάλογη σημασία. Πόσο μάλλον που, όπως έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της", σύμφωνα με τον Ντ. Ιβκοβιτς. Η τουρκική ομάδα εμφανίζεται φέτος ιδιαίτερα ενισχυμένη και την προηγούμενη Πέμπτη ηττήθηκε δύσκολα στη Μόσχα με διαφορά 6 πόντων. Εχει στη δύναμή της πέντε ξένους παίκτες. Τον Αμερικανό Ουίνσλοου που απέκτησε την τουρκική υπηκοότητα, τους συμπατριώτες του Αντερσον και Ράνκιν, αλλά και τους Γιουγκοσλάβους Αλίχοζιτς και Κοτούροβιτς. Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και ο Ιβκοβιτς αισιοδοξεί. "Ο Ολυμπιακός είναι σε ανοδική πορεία. Περιμένω ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά και από τους παίκτες μου να συνειδητοποιήσουν ότι εντός έδρας δεν είναι δυνατό να δέχονται εύκολα καλάθια", υπογράμμισε. Θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον Ομπέρτο που ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας.

ΠΑΟ: "Το πιο κρίσιμο παιχνίδι"

Στο Ζάγκρεμπ, με αντίπαλο την Τσιμπόνα, αγωνίζεται στις 21.30 ο Παναθηναϊκός (απευθείας μετάδοση ΣΚΑΪ). Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε κρίσιμο από τον Λ. Σούμποτιτς, προφανώς επειδή από την έδρα της κροατικής ομάδας μπορεί να περάσει νικηφόρα η τουρκική Εφές Πίλσεν. "Είναι το πλέον κρίσιμο παιχνίδι στη μέχρι τώρα πορεία μας και ιδιαίτερα καθοριστικό για τη συνέχεια", τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Η Τσιμπόνα θεωρητικά αποδυναμώθηκε σε σύγκριση με πέρσι. Εχασε τους έμπειρους Μουλαομέροβιτς, Ρίματς και τον Ρώσο Κισούριν και ενισχύθηκε με τον Αμερικανό Εντι Γκρέι, ο οποίος πριν δυο χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και κατά σύμπτωση είχε βρεθεί ντοπαρισμένος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ