Κυριακή 11 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Οι αρμόδιοι απαντούν

ΟΓΑ

Αναφερόμενοι στο από 6-9-98 δημοσίευμά σας με τον τίτλο "Ζητάμε το επίδομα του ΟΓΑ που δικαιούμαστε" και στο οποίο σχολιάζεται αν ο ΟΓΑ ακούει τα παράπονα των πολυτέκνων, σας πληροφορούμε ότι ο ΟΓΑ ακούει με προσοχή τα παράπονα των πολυτέκνων και αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους με ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ειδικότερα για τη συνέχιση της πληρωμής των Αλεξάνδρας Βαδάση, Αικατερίνης Πρίτση και Ανδρονίκης Πορφύρη, κατοίκων Κοινότητας Οξυάς Ιωαννίνων, που αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμά σας, σας κάνουμε γνωστά τα εξής:

Οι δικαιούχοι ισόβιας σύνταξης Αλεξάνδρα Βαδάση και Αικατερίνη Πρίτση υπέβαλαν ελλιπή δικαιολογητικά για την συνέχιση καταβολής της σύνταξής τους, μετά την 1-3-1997, ημερομηνία ισχύος του Ν. 2459/97 που αφορά στον έλεγχο εισοδήματος.

Με τα έγγραφά μας αριθ. 109311/25-9-97 και 5750/1-4-98, αντίστοιχα, ζητήσαμε συμπληρωματικά στοιχεία από τις ανωτέρω, τα οποία δεν έχουν περιέλθει μέχρι σήμερα στην Υπηρεσία μας, άγνωστο γιατί και παρά τους ισχυρισμούς τους ότι τα έστειλαν και γι' αυτό το λόγο οι υποθέσεις τους βρίσκονται σε εκκρεμότητα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ