Πέμπτη 22 Οχτώβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ' ΕΘΝΙΚΗ
Το δράμα της Δόξας

Αδοξη... παρουσία για την ιστορική Δόξα Δράμας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στον όμιλο του Βορρά. Συνετρίβη 0-5 στην Κρύα Βρύση από τον τοπικό Απόλλωνα, όμως το θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι οι"μαυραετοί" αγωνίστηκαν με 11 παίκτες εκ των οποίων 3 ήταν τερματοφύλακες και 4 στρατιώτες. Αιτία για την εικόνα διάλυσης της ιστορικής ομάδας ήταν η μη καταβολή ποσού 17 εκατομμυρίων για την ασφαλιστική ενημερότητα των 13 νέων παικτών που αποκτήθηκαν. Αραγε πώς έγιναν τόσες πολλές μεταγραφές χωρίς να υπάρχουν "στοκ" τα εκατομμύρια που χρειάζονται για να κατοχυρωθούν; Ο πρόεδρος Κ. Τσιτσόπουλος υποσχέθηκε ότι θα βρεθούν τα χρήματα μέχρι τις 29 του μήνα. Μακάρι...

Στο όμιλο του Νότου το ντέρμπι ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Ατρόμητο ήταν μόνο στα χαρτιά. "Περίπατο" έκανε το "Σίτι" στην Αγ. Βαρβάρα με γκολ των Τσιαμπουρή, Κατσαρού και Γκότση. Στην κορυφή του ομίλου μετά τη 2η αγωνιστική έμειναν δυο ομάδες, που ζευγάρωσαν τις νίκες τους. Ο Λεβαδειακός και το Αίγιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στους δυο ομίλους: ΝΟΤΟΣ: Αργος - Αιολικός 1-0, Αίγιο - Μαρκό 1-0, Αιγάλεω - Ατρόμητος 3-0, Κερατσίνι - Λεβαδειακός 1-2, Αχαϊκή - Αγερσανί 2-0, Ναυπακτιακός - ΕΑΡ 2-1. ΒΟΡΡΑΣ: Πρέβεζα - Μηχανιώνα 1-2, Νάουσα - Ολυμπιακός Βόλου 2-1, Καστοριά - Κιλκισιακός 1-2, Αετός Σκύδρας - Αμπελόκηποι 1-0, Κρύα Βρύση - Δόξα Δράμας 5-0, Κοζάνη - ΑΟ Καρδίτσας 2-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ