Τετάρτη 4 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ
Κρίσιμη καμπή

Στην αυλαία του β' γύρου ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Σπαρτάκ Μ. - Ιντερ και Μπαρτσελόνα - Μπάγερν που κρίνουν την πρόκριση

Με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στη μάχη του 3ου και 4ου ομίλου, όπου τα πράγματα είναι πιο ρευστά από κάθε άλλο όμιλο, ανοίγει σήμερα η αυλαία του Β γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και στους 6 ομίλους τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει και η υπόθεση πρόκριση παραμένει ανοιχτή αλλά σε δυο ομίλους θα 'λεγε κανείς ότι η "μάχη γίνεται σώμα με σώμα"...

Συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο πολλά θα κριθούν στον αγώνα της Μόσχας όπου η Σπαρτάκ υποδέχεται την Ιντερ, καθώς και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς. Στην ίδια θέση βρίσκεται και η Ρεάλ Μαδρίτης, που σήμερα έχει σαφώς πιο εύκολο έργο μια και αγωνίζεται στην Αυστρία με τη Στουρμ Γκρατς.

Στον 4ο όμιλο όλα τα βλέμματα στρέφονται στη Βαρκελώνη όπου η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την Μπάγερν. Και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς, μια ανάσα πιο πίσω από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που προηγείται με 5.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής είναι: 1ος ΟΜΙΛΟΣ: Αγιαξ - Ολυμπιακός, Κροάσια - Πόρτο, 2ος ΟΜΙΛΟΣ: Γαλατασεράι - Ρόζενμποργκ, Γιουβέντους - Μπιλμπάο, 3ος ΟΜΙΛΟΣ: Σπαρτάκ Μόσχας - Ιντερ, Στουρμ Γκρατς - Ρεάλ Μαδρίτης, 4ος ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρόντμπι, 5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ντιναμό Κιέβου - Αρσεναλ, Παναθηναϊκός - Λανς. 6ος ΟΜΙΛΟΣ: Μπενφίκα - Ελσίνκι, Καϊζερσλάουτερν - Αϊντχόβεν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ