Σάββατο 7 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"Δεν υπάρχουν Αγγελοι σου λέω"...

Ο Ιορντανέσκου αφήνει ανοιχτό παράθυρο στην ΑΕΚ και δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του

"ΕΠΟ... μαζώματα, ΑΓΓΕΛΟ... σκορπίσματα". Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αντί να ξεκαθαρίσει την "υπόθεση ΑΕΚ", κατάφερε να εκτεθεί και να δυσαρεστήσει έντονα (και δικαιολογημένα) τα στελέχη στην ΕΠΟ. Οταν ο Ιορντανέσκου ρωτήθηκε τι συμβαίνει με την ΑΕΚ, απάντησε: "Είναι αλήθεια ότι ο κύριος Μελισσανίδης μού έκανε προσφορά. Είναι τιμή για μένα που μ' έχει στη λίστα. Αυτή την περίοδο όμως δε θέλω να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά τη συνάντηση με την Αλβανία. Μετά το παιχνίδι δεν ξέρω τι θα συμβεί (...). Δεν είναι πρόθεσή μου να "σπάσω" το συμβόλαιο με την ΕΠΟ. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι πολύ καλή. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο"...

Και στις υπόλοιπες απαντήσεις δεν αρνιέται την πρόθεσή του να εργαστεί στην Ενωση. Απλά δηλώνει αποφασισμένος να μη "σπάσει" το συμβόλαιο (σ.σ. κάτι που 'χει οικονομικές συνέπειες). Αντίθετα, καλοβλέπει την παράλληλη απασχόληση: "μπορεί ΕΠΟ - ΑΕΚ να βρουν μεταξύ τους κάποια λύση". Ομως, όρος στο συμβόλαιό του απαγορεύει ρητά την παράλληλη απασχόληση, ακόμα και την παροχή συμβουλών σε άλλη ομάδα.

Κάτι που το γνωρίζει κάλλιστα. Συντηρεί όμως το θέμα μήπως καταφέρει να εξασφαλίσει περισσότερα χρήματα αλλά και ως μέσο πίεσης για άλλους λόγους. Ενα ακόμα επιβαρυντικό στοιχείο για τον Ιορντανέσκου είναι ότι δεν είχε ενημερώσει την ΕΠΟ. Σε συνδυασμό λοιπόν με τα "μισόλογα" του Ρουμάνου ογγ της ομοσπονδίας, Β. Γκαγκάτσης, δήλωσε: "Θα επιθυμούσαμε και μεις πιο ξεκάθαρη απάντηση. Να έλεγε ότι δεν μπορεί να πάει στην ΑΕΚ αφού το συμβόλαιό του το απαγορεύει. Του ζητήσαμε σήμερα να πάρει σαφή θέση. Το θέμα θα εξεταστεί από το ΔΣ".

Επανέρχονται Νικολαϊδης, Κασάπης, Κωνσταντινίδης και εκτός αποστολής ο Φύσσας για το παιγνίδι με την Αλβανία. Αναφερόμενος στον αποκλεισμό Τσάρτα ο Ιορντανέσκου δήλωσε: "Πρέπει να μου αποδείξει ότι έχει θέση στην ομάδα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή του". Την 20άδα στελεχώνουν ακόμα οι Ατματσίδης, Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Ουζουνίδης, Καλιτζάκης, Νταμπίζας, Γκούμας, Γεωργάτος, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Πουρσανίδης, Μάρκος, Φραντζέσκος, Σαπουντζής, Μαχλάς, Λυμπερόπουλος, Αναστασίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ