Τετάρτη 18 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Φινάλε με καρδιοχτύπια

Αυλαία σήμερα στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Κόρατς, με δύο από τις τέσσερις ομάδες που εκπροσωπούν το ελληνικό μπάσκετ στη διοργάνωση να καίγονται για τη νίκη. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται το Ηράκλειο που υποδέχεται στις 16.30 τη Σλοβακική Τσεμοσβίτ (ΕΤ 1). Η ομάδα της Κρήτης είναι φαβορί για τη νίκη, αλλά αυτή δεν επαρκεί για την πρόκριση. Αν η Μπεομπάνκα επικρατήσει της Νταρουσάφακα, οι τρεις ομάδες θα ισοβαθμήσουν κι αυτό το σενάριο δυστυχώς δεν ευνοεί την ομάδα του Β. Αλεξανδρή.

Τη γερμανική Μπον υποδέχεται ο Παπάγου στις 17.30. Η αθηναϊκή ομάδα που στο πρώτο παιχνίδι είχε ηττηθεί 76 - 87, προκρίνεται σίγουρα με νίκη, διαφορετικά θα περιμένει το αποτέλεσμα της συνάντησης Ζρίνιεβατς - Τούζλα, ελπίζοντας σε επικράτηση των Σέρβων.

Αδιάφορος ταξίδεψε για τη Γιουγκοσλαβία ο Πανιώνιος όπου αντιμετωπίζει τη Ζελέζνικ. Με νίκη προκρίνεται πρώτος στον όμιλό του, θέση που θα χάσει μόνο αν ηττηθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 19 πόντων.

Στην Τσεχία αγωνίζεται ο Απόλλωνας με αντίπαλο την Μπρότνο. Η ομάδα της Πάτρας θέλει νίκη ή ήττα με διαφορά μικρότερη των 12 πόντων για να διατηρήσει την πρώτη θέση του ομίλου της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ