Πέμπτη 19 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Και τώρα... μπορεί να κάθεται

Αήττητος ο Παναθηναϊκός, επικράτησε και της Τσιμπόνα με 83 - 70

Αήττητος τερμάτισε ο Παναθηναϊκός τους εντός έδρας αγώνες του. Η Τσιμπόνα προσπάθησε, αλλά δεν είχε την ποσότητα και την ποιότητα για να απειλήσει τους "πράσινους", που πήραν τη νίκη με 83 - 70 (37 - 30). Ο Μποντίρογκα ήταν και πάλι ο κορυφαίος. Σημείωσε 30 πόντους και το κυριότερο, σταμάτησε τον εντυπωσιακό Γκίριτσεκ, ο οποίος στο Α ημίχρονο αμφισβήτησε τις αμυντικές ικανότητες των Αλβέρτη, Κοχ, σημειώνοντας στο διάστημα αυτό 21 πόντους. Οι Κροάτες που είχαν για χειρότερο παίκτη τον Γκρέι που πρόπερσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, για πάνω από τριάντα λεπτά προσπάθησαν με συστήματα ζώνης να κρατήσουν τους παίκτες του Σούμποτιτς μακριά από το καλάθι. Η μπάλα δύσκολα περνούσε στον Ράτζα, αλλά οι περιφερειακοί με 11/21 τρίποντα έδωσαν τη δική τους απάντηση. Στο 35 ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 68 - 45 κι η διαφορά μειώθηκε στο φινάλε, όταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασε όλους τους... εφεδρικούς του. Στη συνέχεια και μετά από διακοπή δύο βδομάδων, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με τη Μανρέσα στην Ισπανία και την Εφές Πίλσεν στην Τουρκία. Δυο δύσκολα παιχνίδια, αλλά μία νίκη ίσως είναι αρκετή για την πρώτη θέση του Β ομίλου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης, Κοχ 6 (2), Παταβούκας 3 (1), Οικονόμου 17 (3), Τζεντίλε 9 (3), Μποντίρογκα 30 (2), Χούπμαν, Μπερκ 6, Ράτζα 12, Μάγλος.

ΤΣΙΜΠΟΝΑ: Γ. Βράνκοβιτς 2, Κρστιτς 8, Γκρέι, Ατκινς 1, Πρκάτσιν 7, Γκργκατ 8, Γκίριτσεκ 30 (4), Μάρσελιτς 6 (2), Σάρλια 4, Μπάγκαριτς 4.

Ούλκερ - Ολυμπιακός

Στην Κωνσταντινούπολη αγωνίζεται στις 18.00 ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Ούλκερ από την οποία είχε ηττηθεί στο Φάληρο με 58 - 72 (ΣΤΑΡ). Οι "ερυθρόλευκοι" με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά την πρώτη θέση. Ο Ντ. Ιβκοβιτς πιθανότατα να στερηθεί των υπηρεσιών του Ομπέρτο που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης.

Ολίμπια - ΠΑΟΚ

Με την πλάτη στον τοίχο αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στις 21.30 στη Λιουμπλιάνα με αντίπαλο την Ολίμπια (ΣΤΑΡ). Ο "δικέφαλος" μόνο με νίκη θα ελπίζει για μια θέση στην πρώτη τριάδα του Δ ομίλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ