Τετάρτη 26 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Αλλαγή νοοτροπίας

Την αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ προσπαθεί να επιβάλλει ο Γιάννης Παθιακάκης
Την αλλαγή νοοτροπίας στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ προσπαθεί να επιβάλλει ο Γιάννης Παθιακάκης
Αλλαγή στη νοοτροπία. Αυτό είναι το σύνθημα του προπονητή της ΑΕΚ, Γιάννη Παθιακάκη, που θέλει να αλλάξει τα κακώς κείμενα της ομάδας. Τα βασικά στοιχεία που θέλει να δείχνει η ΑΕΚ της νέας περιόδου είναι η ταχύτητα αλλά και η φαντασία μέσα στο παιχνίδι, κάτι που μέχρι τώρα δεν το είχε δει και που είναι απαραίτητα στοιχεία ώστε οι φίλαθλοι να χαίρονται θέαμα. Η κίνηση από τα άκρα του γηπέδου, η πίεση σε όλο το γήπεδο αλλά και μια καλά οργανωμένη άμυνα είναι στοιχεία- κλειδιά της νίκης. Το σχήμα που θα μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά δεν έχει βρεθεί ακόμα αλλά και ο καιρός δεν είναι αρκετός για ένα τόσο δύσκολο «δέσιμο». Πέρα από όλα αυτά, ο τεχνικός της ΑΕΚ ρίχνει σημαντικό βάρος της προετοιμασίας στους αμυντικούς, που τους ζητά να διαβάζουν τη φάση πριν αυτή εξελιχθεί και να προβλέπουν τις κινήσεις των αντιπάλων.

Οσον αφορά στις βάσεις της ομάδας, δε θα μπορούσαν να είναι άλλες από τους Τσάρτα, που από μέρα σε μέρα δείχνει να βρίσκει τη φόρμα του, Ντόντσεφ, που βέβαια χρειάζεται υποστήριξη, αλλά και τον Φερουζέμ.

Αυτό που προβληματίζει τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» σχετικά με τον παίκτη είναι ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν εκδίδει πιστοποιητικό μεταγραφής του στην ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ