Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο οργανώνει τη Δευτέρα (8μμ) ο Δήμος Ηλιούπολης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου (δίπλα από το δημαρχείο) και θα μιλήσει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.Θα ακουστούν τραγούδια του αξέχαστου συνθέτη με τους Β. Λέκκα, Θ. Ξυδιά, Γ. Λάρδη, Ε. Ψυχράμη, Β. Νινίκα.

  • Τη Δευτέρα (8.15μμ) στο Πολιτιστικό Κέντρο του Συλλόγου των απανταχού Φαρακλάδων "Η Εύγερος" Κεφαλονιάς (Δεληγιώργη 24) θα πραγματοποιηθεί βραδιά αφιερωμένη στον Γιώργο Δενδρινό (1904-1938). Θα μιλήσει ο συγγραφέας Βαγγέλης Σακκάκος.Είσοδος ελεύθερη.
  • Σήμερα (7μμ) θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Βουλή, η απονομή του Βραβείου εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας στη μνήμη των Βασίλη Ξανθόπουλου - Στέφανου Πνευματικού.Φέτος το βραβείο θα απονεμηθεί στην ομότιμη καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Τζίνα Πεσκετζή - Πολίτη.
  • Η Εταιρεία Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών και ο Σύλλογος Πελοποννήσιων Γαλατσίου διοργανώνουν αύριο (7μμ) τιμητική εκδήλωση για τον Αγησίλαο Τσελάλη,με αφορμή τα 30 χρόνια από το θάνατό του. Θα μιλήσουν οι: Αικ. Κουμαριανού, Κ. Σπανόπουλος, Β. Σφυρόερας.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ