Σάββατο 5 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Νικηφόρο ξεκίνημα Ορεστιάδας

Νικηφόρα ξεκίνησε την προσπάθειά της η Ορεστιάδα, που κέρδισε χτες στο Πουατιέ την πορτογαλική Εσμορίς με 3-1 (15-10, 13-15, 15-10, 15-13). Οι "ακρίτες" ξεκίνησαν με Ποπόφ, Μπάεφ, Κόβατς, Παπάζογλου, Γραμματικόπουλο, Μποζίδη. Στη συνέχεια όμως χρησιμοποιήθηκαν οι Κεμανετζής, Πέτρογλου, Θεοχαρίδης. Σήμερα η Ορεστιάδα αντιμετωπίζει την κυπριακή Ανόρθωση και αύριο κρίνεται η πρόκριση, στο παιχνίδι με τη γαλλική Πουατιέ.

Οι γυναίκες

Την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών σφραγίζει αύριο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που αγωνίζεται στην Ουγγαρία στον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο την Εγκερ, έχοντας κερδίσει με 3-0 στην Αθήνα.

Σήμερα, για το Κύπελλο Κυπελλούχων, τα Βριλήσσια-χωρίς τη βασική πασαδόρο τους την Ελένη Μεμετζή - υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Χαλανδρίου την ισπανική Γρανάδα (17.30 "Κανάλι 5") με στόχο να ανατρέψουν το 1-3 σε βάρος τους.

  • Εξάλλου για το πρωτάθλημα της Α1 διεξάγονται σήμερα οι εξής συναντήσεις: Νίκη - Φιλαθλητικός (Αλεξ/πολη 17.00), Πανελλήνιος - Ολυμπιακός (Πανελληνίου 17.00). ΑΥΡΙΟ: Αρης - Ιωνικός (Χαριλάου 13.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ