Σάββατο 12 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μου σύζυγος ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 25.000 δρχ. στην ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα και 25.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", ο οποίος ήταν καθημερινός του σύντροφος και για πολλά χρόνια φιλοξενούσε τα κείμενά του.

Το μνημόσυνό του γίνεται αύριο, Κυριακή 13 Δεκέμβρη, στις 11.00 π.μ. στο Νεκροταφείο του Βύρωνα.

Ελένη Μπούρμπουλα

* * *

Στη μνήμη του ΣΠΥΡΟΥ - Διονύση ΓΙΑΤΡΟΥΣΗ και για την ονομαστική του γιορτή, η γυναίκα του Δήμητρα προσφέρει 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που δολοφονήθηκε στις 21 Δεκέμβρη του 1944 από Αγγλους ιμπεριαλιστές και προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, προσφέρω στο "Ριζοσπάστη" 10.000 δρχ.

Ο γιος του Αρης Ιωαννίδης

* * *

Στη μνήμη του ΓΙΑΝΝΗ και της ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΚΡΑΤΣΑ,αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, ο Ευάγγελος Κράτσας από την Αρέθουσα Ικαρίας, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Γεροβουνού, 10.000 δρχ.

  • Επίσης στη μνήμη των Γιάννη και Γιαννούλας Κράτσα και για τα 80χρονα του ΚΚΕ, ο εγγονός τους Γιάννης Ηλία Κράτσας από την Αρέθουσα Ικαρίας πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ Γεροβουνού, 5.000 δρχ.

* * *

Στη μνήμη της ΣΤΕΛΛΑΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΟΥ, που διακρίθηκε στην κοινωνική προσφορά της για τα παιδιά και τους αναξιοπαθείς, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βάρνας Συκεών, 10.000 δρχ.

Ο γιος της Γ. Ραφαηλίδης

* * *

Στη μνήμη του ΛΟΥΚΑ ΓΟΥΛΑΤΗ, αγαπημένου φίλου και συναγωνιστή μας και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρουμε 10.000 δρχ., μέσω ΚΟ Λαμίας, στο ΚΚΕ, που σε όλη του τη ζωή το υπερασπίστηκε με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Κούλα και Βασίλης Κάιλας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ