Τρίτη 15 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ποιο ντέρμπι;

Η ΑΕΚ "πέταξε", με νίκη επί του ΠΑΟ, που υπέστη την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του

Ποιο ντέρμπι; Η ΑΕΚ του Ολεγκ Μπλαχίν, χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, πήρε τη νίκη από το "χλομό" Παναθηναϊκό, που μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες, και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό που "τρόμαξε" χτες να κερδίσει τον Εθνικό.

Ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ενωση να πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ όσον αφορά τον ΠΑΟ βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση, αφού μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ υποχωρεί και στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε για μια ακόμη Κυριακή την αγωνιστική του άνοδο, αφού δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ. Για μια ακόμη φορά ο Μίρκο Τάκολα πέτυχε γκολ. Αυτός που ήταν "υπ' ατμόν"...

Η Ξάνθη μπορεί να μην κέρδισε τον Ηρακλή στην έδρα της, όμως εκμεταλλεύτηκε την ήττα του "τριφυλλιού" και τον έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας! Η Σκόντα πάει φουλ για έξοδο στην Ευρώπη.

Αλήθεια, πού το πάει ο Εθνικός Αστέρας; Η ομάδα της Καισαριανής ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανηλειακού και είναι στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Το έργο του Σπύρου Λιβαθηνού είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Δυο βαθμούς... πέταξε ο Αρης για μια ακόμη φορά στο Χαριλάου, αφού η Ελευσίνα απέσπασε λευκή ισοπαλία. Οι... παρενέργειες ήταν να παραιτηθεί ο Γιώργος Φοιρός και τη θέση του να παίρνει εκτός απροόπτου ο Γιώργος Παράσχος.

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιωνικός. Στο παρά... ένα ο Πάολο Αντριόλι με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ έστειλε τους Νικαιώτες στον... παράδεισο και τους Βεροιώτες στην... κόλαση.

Τέρματα, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Απόλλωνας και Καβάλα. Τέλος στη Νέα Σμύρνη η Προοδευτική έβαλε ένα ακόμη πόντο στο... σακούλι της, στην προσπάθεια που δίνει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Το συγκρότημα του Αλέφαντου με αμυντική τακτική πήρε αυτό που ήθελε από αυτό του Γουίλαν. Οι "κυανέρυθροι" αρχίζουν και παρουσιάζουν σημάδια ντεφορμαρίσματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ