Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ Οι κομμουνιστές της Αθήνας και του Πειρα

ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ

Οι κομμουνιστές της Αθήνας και του Πειραιά ύστερα από τις τελευταίες συλλήψεις και τα ουρλιαχτά των λακέδων του αμερικάνικου γκαγκστερισμού ότι διέλυσαν το ΚΚΕ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι:

Το ΚΚΕ όντας σάρκα απ' τη σάρκα και αίμα απ' το αίμα του εργαζόμενου ελληνικού λαού, είναι ακατανίκητο. Στη θέση κάθε αγωνιστή που πιάνεται, μπαίνουν ΔΕΚΑ καινούριοι μαχητές, έτοιμοι να υποστούν κάθε θυσία και να συνεχίσουν τον αγώνα του λαού ως τη ΝΙΚΗ.

Δίνουμε υπόσχεση στο ΠΓ της ΚΕ του Κόμματός μας και προσωπικά στο σ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ότι, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Κόμματος, θα διπλασιάσουμε τις δυνάμεις μας και θα εφαρμόσουμε σωστά τις αποφάσεις της 3ης Κομματικής Συνδιάσκεψης.

Δίνουμε υπόσχεση στους φυλακισμένους, εξορίστους και τους βασανισμένους στα μπουντρούμια της Ασφάλειας ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΑΣ, ότι θα παλέψουμε ίσια με την τελευταία μας πνοή για να τους αποσπάσουμε από τα νύχια των μοναρχοφασιστών δημίων.

Δίνουμε υπόσχεση στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ότι, αψηφώντας κάθε κίνδυνο και θυσία, θα σταθούμε πάντα στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αγώνων για ΨΩΜΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ