Κυριακή 20 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΑΝΑΓΓΕΛΤΙΚΑ 1ης ΕΝΘΕΤΟΥ
Χριστουγεννιάτικες προτάσεις
  • Η ξεκούραση των γιορτών γίνεται απολαυστικότερη όταν συνδυάζεται με μια καλή παράσταση. Ο "Ρ" ξεχωρίζει ορισμένες και σας τις προτείνει. Η επιλογή ανήκει πάντα σε σας (σελίδα 4).
  • Σε πείσμα της εμπορευματοποίησης και της "μουσικής" βιομηχανίας των σουξέ που μας κατακλύζουν, το ελληνικό τραγούδι συνεχίζει ν' ανθίζει και να προσφέρει συγκινήσεις. Το αισιόδοξο πρόσωπο της μουσικής δημιουργίας στον τόπο μας τον τελευταίο χρόνο αποτυπώνεται σε αρκετούς δίσκους που σας προτείνουμε (σελίδα 3).
  • Στις 13 του μήνα παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του με βιβλία της "Σύγχρονης Εποχής". Σήμερα παρουσιάζει ένα ευρύ "πανόραμα" τίτλων βιβλίων και άλλων οίκων. Βιβλία, που προφέρουν στο νου και στην ψυχή "πλούτο" αληθινό (σελίδα 7)
Ε Υ Ρ Ω Π Α Ϊ Κ Η Ε Ν Ο Π Ο Ι Η Σ Η
Ο λαός πληρώνει το τίμημα της "προσαρμογής"
Για την πορεία της ενοποίησης μιλούν στο "Ρ" η Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη, καθηγήτρια οικονομίας στο Πανεπιστήμιο και ο Αντώνης Ντρέκος, μέλος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ Σελίδες 8 - 9
Α Θ Λ Η Τ Ι Σ Μ Ο Σ Το δέντρο και το δάσος

Η εμπορευματοποίηση και η διείσδυση των πολυεθνικών βρίσκονται στη ρίζα των προβλημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μερικές σκέψεις με αφορμή τις κινητοποιήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ για κάθαρση και εξυγίανση

Σελίδες 14 - 1

5


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ