Κυριακή 10 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ παλαιών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο κέντρο της Αθήνας. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12.00 και θα ακολουθήσει τη διαδρομή Βασ. Κωνσταντίνου - Βασ. Σοφίας - Λ. Αλεξάνδρας - Πατησίων - Ομόνοια - Πειραιώς - Ερμού - Διον. Αεροπαγίτου - Αμαλίας - Ολγας - Παναθηναϊκό Στάδιο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ΦΙΛΠΑ, και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 250 με τις παλαιότερες να έχουν κατασκευαστεί στις αρχές του αιώνα. Ο κάθε συμμετέχων έχει καταβάλει 3.000 δρχ. και τα χρήματα θα διαθέτουν για τους σκοπούς της οργάνωσης Γιατροί χωρίς Σύνορα.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Σαλόνι Μοτοσικλέτας όλων των εποχών αναμένεται να είναι το φετινό. Οι 124 μέχρι στιγμής συμμετοχές θα καλύψουν περίπου 14.000 τμ στον εκθεσιακό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το Σαλόνι θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό την Τρίτη 23 του Φλεβάρη και θα παραμείνει "φιλόξενο" έως και την Κυριακή 28 του ίδιου μήνα. Το επισκεπτήριο των καθημερινών θα διαρκεί από τις 16.00 έως 22.00 ενώ τα Σαββατοκύριακα από το πρωί στις 10.00 έως το βράδυ την ίδια ώρα. Οι διοργανωτές - LAMARCO ΕΠΕ - αισιοδοξούν ότι οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 80.000.

ΕΓΙΝΕ και αυτό... Μετά την ταμπελίτσα με ονοματεπώνυμο και το σημασία έχει η ούγια, ήρθε και η εποχή του ντιζάιν και στα λάστιχα. Η Pirelli διοργάνωσε το διαγωνισμό: "Σχεδίασε τη Ρόδα της Pirelli Energy" στον οποίο συμμετείχαν 20 διάσημοι σχεδιαστές με τελικό νικητή τον Andrea Branzi. Το σχέδιό του έχει τίτλο "ένας αφηγηματικός κρίκος που χρησιμεύει για να δημιουργήσει ένα είδος προοδευτικής διεύρυνσης των συμβόλων, που από το εσωτερικό του ελαστικού εκτείνονται από το φορτηγό στο χώρο...". Το ελαστικό που υλοποιεί όλο αυτό ονομάζεται Author - Design και σύμφωνα με την εταιρία αποδεικνύει ότι ακόμη και ένα ελαστικό - και μάλιστα φορτηγού - μπορεί να είναι κομψό...

Η NISSAN θα παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο κάθε χρόνο έως το 2002. Αυτό δήλωσε ο Χάρτμουτ Κέβεν, αντιπρόεδρος της Nissan Europe. Ο κ. Κέβεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νικ Ι. Θεοχαράκη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία τής εδώ αντιπροσωπείας, που κατέχει μόνιμα μια θέση ανάμεσα στους πρώτους των πωλήσεων, πιάνοντας ποσοστά υπερδιπλάσια από αυτά που επιτυγχάνει η εταιρία στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο αντιπρόεδρος της Nissan έδωσε το ευρωπαϊκό στίγμα της εταιρίας, υπογραμμίζοντας ότι το 75% των πωλήσεων στη γηραιά Ηπειρο πραγματοποιείται από την παραγωγή των δύο εργοστασίων στην Ισπανία και σην Αγγλία. Ενώ τόνισε ότι αυτό το ποσοστό θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ