Σάββατο 16 Γενάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Σε άδειες κερκίδες Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Υποδέχονται σήμερα Μαρούσι και Πανιώνιο. Δοκιμάζεται αύριο ο ΠΑΟ στο Ιβανώφειο από Ηρακλή

Κάηκαν στο χυλό, φυσάνε και το γιαούρτι στην ΑΕΚ. Μια βδομάδα μετά την απομάκρυνση του Γ. Καλαφατάκη, και νέος προπονητής δε φαίνεται στον ορίζοντα. Οι χτεσινές φήμες ήθελαν τον Σβι Σερφ να προηγείται του Κ. Πολίτη στις προτιμήσεις της διοίκησης, κάτω από την πίεση των οργανωμένων οπαδών που αντιδρούν στην πρόσληψη του Ελληνα προπονητή, επειδή... προέρχεται από τον Παναθηναϊκό. Στο σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι την ομάδα έτσι κι αλλιώς θα κοουτσάρει ο Φ. Κατσικάρης.

Το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί αύριο στο Ιβανώφειο. Ο φορμαρισμένος Ηρακλής υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με στόχο να συνεχίσει το σερί των καλών εμφανίσεών του. Με τους "πράσινους" θα αγωνιστεί κανονικά ο Ν. Οικονόμου, όχι όμως και οι Μπεργκ, Μάγλος που είναι τραυματίες.

Σε άδειες εξέδρες θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Οι "ερυθρόλευκοι" με τον Κόμαζετς στη σύνθεσή τους υποδέχονται το Μαρούσι, την ομάδα από την οποία ηττήθηκαν για τελευταία φορά στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο και λογικά δεν κινδυνεύει.

Με τον Ρώσο Μιχαϊλοφ θα αγωνιστεί ο Αρης στην Αθήνα απέναντι στον Παπάγου. Ο Αμερικανός Ρόμπερτς, αν και βρίσκεται μια βδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δεν απέκτησε την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση και ο Σ. Μαρκόπουλος δε θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία διεξάγονται σε Πάτρα και Ηράκλειο. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τη Νήαρ Ηστ και το Ηράκλειο το Σπόρτιγκ. Η ομάδα των Πατησίων θα αγωνιστεί ενισχυμένη με τον Νιγηριανό Νουόσου, ο οποίος μετά από δύο χρόνια επανεμφανίζεται στα ελληνικά γήπεδα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ