Σάββατο 15 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Απύθμενο θράσος

"Διπλάσια απ' ό,τι είναι σήμερα θα πληρώνουν τα ασφάλιστρα οι ιδιοκτήτες οχημάτων στο τέλος του 1998"! Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "ΒΗΜΑ" ο πρόεδρος μιας από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες, που μάλιστα θεωρείται από εκείνες που διαμορφώνουν κλίμα και καθοδηγούν την αγορά, Δ. Κοντομηνάς.Είχε, μάλιστα, και αιτιολογία: Για να καλυφθούν οι συσσωρευμένες ζημίες του παρελθόντος.

Η αυθαιρεσία σε όλο της το μεγαλείο! Δε φτάνει που οι εταιρίες έχουν καταληστεύσει με χίλιους δυο τρόπους τους ΙΧήδες μέχρι σήμερα, δεν τους φτάνει που από την απελευθέρωση των ασφαλίστρων μέχρι σήμερα οι ασφαλισμένοι έχουν πληρώσει αυξήσεις πάνω από 350%, τώρα έρχονται, με τον πιο ωμό και προκλητικό τρόπο, να απαιτήσουν να πληρώσουν οι ασφαλισμένοι και τα σπασμένα της διαχείρισης των εταιριών, ήτοι τις... συσσωρευμένες ζημίες. Λες και τα κέρδη που έχουν από άλλους κλάδους των ασφαλειών, τα μοιράζονται με τους αντίστοιχους πελάτες τους...

Αλλά, δε φταίνε οι επιχειρηματίες. Αυτοί τη δουλιά τους κάνουν. Αυτός που φταίει είναι η κυβερνητική πολιτική, τόσο η σημερινή όσο και η προηγούμενη, που τους λύνει τα χέρια να ζητάνε ό,τι ορέγονται, ανά πάσα στιγμή. Απελευθέρωση, βλέπεις. Πώς το λέει η παροιμία; "Δώσε θάρρος στο χωριάτη... ".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ