Σάββατο 15 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Πέφτουν οι τόνοι

Ο Ραβούσης για την κόντρα με τον Μπάγεβιτς

Ο Π. Ραβούσης προσπάθησε χτες να μειώσει την ένταση που δημιουργήθηκε από τη λεκτική κόντρα με τον Μπάγεβιτς. Σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό "ΣΠΟΡ FM" επισήμανε πως η σχέση τους δεν έπρεπε να σκιαστεί από ένα τυχαίο γεγονός και όταν ρωτήθηκε αν μπορεί ν' αντέξει η σχέση είπε: "Γιατί να μην αντέξει. Θ' αντέξει όταν εκφράζεις αυτά που σε πειράζουν, δηλαδή με ειλικρίνεια". Σε άλλες του δηλώσεις ο 42χρονος τεχνικός πρόσθεσε πως εξέφρασε την πικρία του και δεν υπάρχει συνέχεια.

Στο μεταξύ με τον ευρηματικότερο, ως σήμερα, τρόπο απάντησε ο Μ. Τροχανάς σε σχετική ανακοίνωση του Πέτρου Κόκκαλη. Υπογράφεται απ' τον 16χρονο γιο του Γιώργο και αρχικά επιβεβαιώνει πως είπε για ντροπή και αίσχος, χωρίς όμως να ονοματίσει τον Σωκράτη ή την οικογένεια Κόκκαλη.

Χωρίς αμυντικό χαφ (Μαχαιρίδης, Μαλαδένης τραυματίες και ο Βλάχος τιμωρημένος), τον Μπατίστα (τιμωρημένος) και τον Ντόμπος που έπαθε χτες θλάση στον τετρακέφαλο θ' αντιμετωπίσει η ΑΕΚ τον Ηρακλή. Ανασταλτικός μέσος θα παίξει ο Κασάπης, ενώ στο κέντρο μια θέση διεκδικούν οι Μπορμπόκης, Μαρτσέλο. Την 11άδα μάλλον θα αποτελούν οι Ατματσίδης, Κοπιτσής, Βάιος Καραγιάννης, Μανωλάς, Κωστένογλου, Κασάπης, Κετσπάγια, Σαβέφσκι, Μπορμπόκης, Κωστής, Νικολαϊδης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ