Τετάρτη 26 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Παιχνίδι τίτλου

Στον Πειραιά συγκρούονται σήμερα Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη

Το ντέρμπι των "Ευρωπαίων", Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης (Πειραιάς 17.30), για την 14η αγωνιστική που είχε αναβληθεί, μονοπωλεί σήμερα το ενδιαφέρον των φίλων του πόλο αφού θα κρίνει πολλά στην υπόθεση τίτλος.

Από τη μια οι γηπεδούχοι "ερυθρόλευκοι", θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία του πρώτου γύρου όταν ανατρέποντας τα προγνωστικά είχαν επιβληθεί του ΝΟΒ. Με νίκη ανεβαίνουν στη βαθμολογία και θέτουν πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο.

Στο στρατόπεδο της Βουλιαγμένης όλα πάνε πρίμα. Η ομάδα ήδη βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπελλούχων ενώ γενικά η πολύ καλή φόρμα της Βουλιαγμένης σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνει τους υπεύθυνους της ομάδας να ονειρεύονται μεγάλα πράγματα.

Αλλωστε εάν ο ΝΟΒ δε χάσει σήμερα στον Πειραιά και με το αβαντάζ των 3 βαθμών διαφορά που έχει από τον Ολυμπιακό, τότε θα έχει ξεπεράσει ένα σημαντικό εμπόδιο στην πορεία της προς τον τίτλο.

Ο αγώνας των Χανίων με τον Εθνικό είναι το κυριότερο παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα στην 16η αγωνιστική για την Α1 ανδρών.

Το πρόγραμμα: Γλυφάδα - ΚΟΠΙ (Αγ. Κοσμάς 16.00), Χαλκίδα - Ηρακλής (Χαλκίδα 18.00), Κέρκυρα - Πάτρα (Κέρκυρας 19.00), Χανιά - Εθνικός (Χανιά 18.00).

Αναβάλλονται τα παιχνίδια Χίος - Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός - Πανιώνιος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ