Παρασκευή 5 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ
Τα σενάρια της πρόκρισης

Η βελγική Νόλικο αποτελεί τον υπ' αριθμόν 1 αντίπαλο του Ολυμπιακού στη μάχη για την πρόκριση του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Οι Βέλγοι είναι οι μόνοι που παραμένουν αήττητοι μετά από τέσσερις αγωνιστικές. Την τελευταία αγωνιστική κέρδισαν στην έδρα τους τη γαλλική Παρί με 3 - 1. Στα άλλα παιχνίδια του α ομίλου: Ζεβενχούιζεν (Ολλ.) - Φριντρισάφεν (Γερμ.) 1 - 3, Εσπίνιο (Πορτ.) - Μόστοσταλ (Πολ.) 3 - 1. Η βαθμολογία: Νόλικο 8, Μόντενα 6, Φριντρισάφεν 7, Εσπίνιο 6, Ολυμπιακός 6, Μόστοσταλ 5, Παρί 5, Ζεβενχούιζεν 4.

Μετά την εξέλιξη αυτή το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης στη Γλυφάδα με τη Νόλικο αναμένεται να είναι το κλειδί για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Εσπίνιο και εντός έδρας τη Ζεβενχούιζεν. Η Νόλικο παίζει εκτός έδρας με τη Μόντενα και εντός έδρας με την Εσπίνιο. Οσο για τους Ιταλούς της Μόντενα, έχουν δύο παιχνίδια εκτός έδρας με τη Φριντρισάφεν και τη Μόστοσταλ. Δεν αποκλείεται έτσι η πρόκριση να κριθεί στα σετ, γι' αυτό και ο Ολυμπιακός χρειάζεται στα τρία επόμενα παιχνίδια "καθαρές" νίκες με 3 - 0.

Στο β όμιλο του Πρωταθλητριών η ιταλική Τρεβίζο και η ρωσική Μπελογκόριε έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση έχοντας τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στο β όμιλο του Κυπελλούχων ο Αρης γνώρισε νέα ήττα (τέταρτη σε αντίστοιχους αγώνες) από την Καστέλο Ντα Μάγια στην Πορτογαλία με 0 - 3 (18 - 25, 13 - 25, 15 - 25).

Στο β όμιλο του Πρωταθλητριών των γυναικών ο ΠΑΟ ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την ιταλική Μπέργκαμο και την τουρκική Βακίφμπανκ. Οι "πράσινες" έχουν το πλεονέκτημα να υποδέχονται τις Τουρκάλες στη Λεωφόρο.

Στο Κύπελλο Κυπελλούχων τα Βριλήσσια έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση αφού βρίσκονται στην πρώτη θέση με τη Ρέτζιο Εμίλια με 8β. και έχουν ξεφύγει δύο βαθμούς από τη ρωσική ΤΣΣΚΑ Μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ