Σάββατο 6 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α1
Μποντίρογκα - Ντάνιελς κρίνουν το ντέρμπι

Κρίσιμη αναμέτρηση ΠΑΟ - ΑΕΚ σήμερα στο Μαρούσι

Στην Ευρώπη είναι αήττητος επί δεκατέσσερις αγωνιστικές. Στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει όμως εξαντλήσει τα περιθώρια απωλειών. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, που υποδέχεται την ΑΕΚ και κινδυνεύει να χάσει την επαφή με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, σε περίπτωση αποτυχίας. Οι "πράσινοι" αν και θα στερηθούν των υπηρεσιών του Μ. Κοχ, παραμένουν φαβορί για τη νίκη. Το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι το καλύτερο, μετά την άσχημη εμφάνιση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Αγγ. Κορωνιός βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής. Ο Κ. Πολίτης μη έχοντας εναλλακτική λύση στηρίζει ψυχολογικά τον πλέι - μέικερ της ομάδας του κι ελπίζει ότι στο σημερινό παιχνίδι θα επαναλάβει την εμφάνιση του αγώνα με τον Αρη. Απέναντι στον Τζεντίλε και τον Παταβούκα, σίγουρα το έργο του θα είναι ευκολότερο. Το ζητούμενο για τον προπονητή της ΑΕΚ είναι η απόδοση του Ντάνιελς. Ο Αμερικανός θα επωμιστεί λογικά την άμυνα πάνω στον Μποντίρογκα κι απ' τη μονομαχία των δύο ίσως κριθεί ο νικητής της αναμέτρησης.

Χωρίς προβλήματα και με τον Τόμιτς να επανέρχεται στη δωδεκάδα, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο στο Περιστέρι με την τοπική ομάδα. Εκτός των άλλων οι Πειραιώτες έχουν με το μέρος τους την παράδοση, που τους θέλει να αποδίδουν και καλό μπάσκετ στο γήπεδο του Περιστερίου.

Στην Καισαριανή δοκιμάζεται αύριο ο ΠΑΟΚ, απέναντι στη φιλόδοξη φέτος Νήαρ Ηστ. Η κούραση που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς στο παιχνίδι με την Κίντερ Μπολόνια και ο ελάχιστος χρόνος που είχαν για ξεκούραση, είναι το μοναδικό πρόβλημα που καλείται να ξεπεράσει με την τακτική του ο Κ. Φλεβαράκης.

Χωρίς τον Ουάιτ θα αγωνιστεί ο Αρης στο Αλεξάνδρειο, με αντίπαλο το Ηράκλειο. Ο Αμερικανός είναι τιμωρημένος από το 1994, όταν δημιούργησε επεισόδιο σε βάρος διαιτητή σε αγώνα του Περιστερίου και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αντίθετα, θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Εσθονός Μιούσερπ.

Με την "πλάτη στον τοίχο" υποδέχεται ο Απόλλωνας τον Ηρακλή. Η ομάδα της Πάτρας αν χάσει... χάνεται. Την ίδια ώρα το Μαρούσι αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Παπάγου, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ύστατη προσπάθεια να κρατηθούν στην κατηγορία. Στη Ν. Σμύρνη και χωρίς φιλάθλους στην εξέδρα, ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σπόρτιγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ