Παρασκευή 19 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΙΜΗΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Για την ψυχ - αγωγία των παιδιών

Το βέβαιο είναι ότι τα παιδιά μας, έχουν ανάγκη και οφείλουμε να ενισχύουμε αυτή την ανάγκη της ξεγνοιασιάς και της ψυχαγωγίας. Υπάρχουν και τρόποι ψυχαγωγίας που ενισχύουν την επικοινωνία που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι, πολύ περισσότερο τα παιδιά μας. Και οι μέρες της Αποκριάς είναι μια καλή ευκαιρία. Ετσι, αύριο, μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας, στο μασκέ πάρτι που πραγματοποιείται, στο Φουαγιέ της Αίθουσας Συνεδρίων της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό,στο πλαίσιο πάντα των εκδηλώσεων του 2ου Διμήνου Πολιτιστικής Παρέμβασης,που διοργανώνουν το Πολιτιστικό Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ και το Πολιτιστικό Τμήμα του ΚΣ της ΚΝΕ.Στόχος των εκδηλώσεων είναι να ανοιχτούν δρόμοι προβληματισμού γύρω από το ρόλο που μπορεί να παίξει σήμερα το καλλιτεχνικό έργο. Το πρόγραμμα, όπως είναι γνωστό, χωρίζεται σε δύο ενότητες. Η μια περιλαμβάνει πολυθεματικές εκδηλώσεις για παιδιά, με κουκλοθέατρο, καραγκιόζη, παιδικό θέατρο, κινούμενα σχέδια, κλόουν, παιχνίδια και παρουσίαση βιβλίων. Η άλλη θέλει να αναδείξει έργα νέων, κυρίως, καλλιτεχνών.

Ειδικά γι' αυτή τη βδομάδα, λόγω του τριημέρου, θα πραγματοποιηθεί μόνο η εκδήλωση του Σαββάτου. Στις 11 το πρωί, λοιπόν, στην Αίθουσα Συνεδρίων διοργανώνεται μασκέ πάρτι. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα, να παίξουν και να ζωγραφίσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν, να διασκεδάσουν με τα αστεία της κλόουν "Λίνο",να "μαγευτούν" από τα κόλπα τουταχυδακτυλουργού "Απόλλωνα",ενώ στη συνέχεια θα γίνει και η παρουσίαση του βιβλίου "Το ερωτευμένο σύννεφο" του Ναζίμ Χικμέτ.Αποσπάσματα από το εκπληκτικό αυτό βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Νένα Μεντή και Αντώνης Ξένος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στις 8 το βράδυ και κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τις 4 του Μάρτη, με ένα πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ