Παρασκευή 19 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Απογοήτευσε στο φινάλε

Η ανώδυνη ήττα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ από την Τιμσίστεμ προκάλεσε μουρμούρες στους "ερυθρόλευκους"

Η κατάρα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας χτύπησε για μια ακόμη φορά (η τέταρτη φέτος) τον Ολυμπιακό, που σε ένα αδιάφορο παιχνίδι γνώρισε την ήττα. Στην αυλαία της Β φάσης της Ευρωλίγκα ήταν η σειρά της Τιμσίστεμ Μπολόνια να φύγει από το φαληρικό στάδιο με το ροζ φύλλο αγώνα, αφού επιβλήθηκε των "ερυθρολεύκων" με 73 - 62. Μπορεί το παιχνίδι να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο για τον Ολυμπιακό, όμως οι οπαδοί της ομάδας που έδωσαν το "παρών" στο ΣΕΦ κάθε άλλο παρά αδιαφόρησαν στο τέλος για την ήττα. Ετσι μετά από αρκετό καιρό ακούστηκαν έντονες αποδοκιμασίες κατά του τεχνικού Ντούσαν Ιβκοβιτς, ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά σχόλια που χαρακτήριζαν το Σέρβο προπονητή "παλαμάκια"... Η δήλωση του Δημήτρη Πανανικολάου μετά το παιχνίδι "είμαστε για τα πανηγύρια", όσο και εάν ακούγεται βαριά, σκιαγραφεί πλήρως την εικόνα των Πειραιωτών στο παιχνίδι. Η αστοχία στα δίποντα (18/44) που επιχείρησαν συνολικά οι παίκτες του Ιβκοβιτς και η απουσία του Τάρλατς κάτω από τα καλάθια (τραυματίστηκε και αποχώρησε στο πεντάλεπτο) ήταν τα δυο στοιχεία που έκριναν το παιχνίδι. Μάλιστα, όσον αφορά το δεύτερο επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τις δηλώσεις του Ντούσαν Ιβκοβιτς, ο οποίος είχε κάνει λόγο για απουσία αντικαταστάτη του Τάρλατς.

Στην αντίπερα όχθη δυο πρώην "Ελληνες", ο Αρτούρας Καρνισόβας και ο Μάρκο Γιάριτς, ήταν αυτοί που εκτέλεσαν τον "Θρύλο", με τον πρώτο να παίρνει πανηγυρική ρεβάνς για τη φυγή του από το λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι.

Οσον αφορά τη συνέχεια ο αντίπαλος του Ολυμπιακού θα προκύψει μετά και το χτεσινοβραδινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ταουγκρές, ενώ η Τιμσίστεμ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πέσει επάνω στον Παναθηναϊκό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόμαζετς 11, Γκολντγουάιρ 4, Βούκσεβιτς 1, Παπανικολάου 8, Αντ Μενσά 1, Φασούλας 3, Τόμιτς 10, Τάρλατς 4, Ομπέρτο 10, Ρότζερς 10.

ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ: Μουλαομέροβιτς 10, Γιάριτς 15, Πιλούτι, Φούτσκα 14, Νταμιάο 4, Μάγερς 10, Γκέι, Καρνισόβας 11, Μπετς 9.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ