Κυριακή 21 Φλεβάρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Επικίνδυνη έξοδος Πελοποννησίων

Επικίνδυνη έξοδο πραγματοποιούν σήμερα οι δυο εκ των τριών πρωτοπόρων της Β Εθνικής. Η... κάτοικος του ρετιρέ Καλαμάτα και η τρίτη της βαθμολογίας Παναχαϊκή αγωνίζονται εκτός έδρας με Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας αντίστοιχα. Πιο εύκολο έργο έχει λογικά η δεύτερη Καλλιθέα, που υποδέχεται στον Ταύρο τους Λύκους.

Μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο οι Καλαματιανοί έχουν πλέον μοναδικό στόχο την επιστροφή τους στα σαλόνια της Α Εθνικής και αυτό θα προσπαθήσουν να δείξουν αύριο σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Πανσερραϊκού. Οι γηπεδούχοι όμως βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Οπως έδειξαν και στις συναντήσεις με τον Παναθηναϊκό (Κύπελλο), διαθέτουν αξιόμαχο σύνολο και θέλουν να το επιβεβαιώσουν κατακτώντας τους τρεις βαθμούς, ώστε ν' αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο και στη βαθμολογία.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Παναχαϊκή προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Από την άλλη, η Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται σε οριακό σημείο. Για την παραμονή της χρειάζεται μεγάλη μάχη και βαθμούς. Σ' αυτή την προσπάθεια απαιτείται η ελαχιστοποίηση των απωλειών και μάλιστα εντός έδρας.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για το παιχνίδι του Ταύρου. Η Καλλιθέα στοχεύει στη νίκη αλλά παράλληλα ελπίζει και σε στραβοπάτημα των άλλων πρωτοπόρων, προκειμένου να πάρει αυτή το κεφάλι στη βαθμολογία. Στον αντίποδα οι Λύκοι κάνουν τις ύστατες προσπάθειες για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού και αυτό τους καθιστά υπολογίσιμο αντίπαλο.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής είναι: Καλλιθέα - Λύκοι, Νίκη Βόλου - Πιερικός, Αθηναϊκός - Εδεσσαϊκός, Ιάλυσος - Παναιτωλικός, Καρδίτσα - Παναχαϊκή, Αγ. Νικόλαος - Τρίκαλα (14.00), Γιάννινα - Δόξα Βύρωνα, Καλαμαριά - Λάρισα. ΔΕΥΤΕΡΑ: Πανσερραϊκός - Καλαμάτα (15.00). Οι αγώνες αρχίζουν στις 3 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ