Κυριακή 7 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΑΞΙΟΣ αντικαταστάτης του Cinguecento αποδείχτηκε το Seicento. Το μικρό της Fiat "καβάλησε" στο θρόνο του best seller τιμώντας την παράδοση τόσο της εταιρίας, όσο και του μοντέλου που αντικαθιστά. Το Seicento διατίθεται με δύο κινητήρες 900 ή 1.100 κ.εκ. και πέντε διαφορετικές εκδόσεις. Η τιμή του ξεκινά από τα 2.350.000 δρχ. Το top-ten των μίνι του Γενάρη ήταν το εξής: 1. Fiat Seicento 873, 37,6% - 2. Hyundai Atos 715, 30,8% - 3. Daewoo Matiz 398, 17,1% - 4. Subaru Vivio 86, 3,7% - 5. Suzuki Alto 83, 3,6% - 6. Nissan Micra 62, 2,7% - 7. Suzuki Wagon 57, 2,5% - 8. Fiat Panda 24, 1,0% - 9. Daihatsu Move 20, 0,9% - 10.00 Fiat Cinquecento 3, 0,1%.

ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΔΥΟ χιλιάδες φίλοι της μοτοσικλέτας επισκέφθηκαν το 5ο Σαλόνι Μοτοσικλέτας, πιστοποιώντας το ενδιαφέρον που υπάρχει για το δίτροχο κόσμο στη χώρα μας. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν 38 νέα μοντέλα και συμμετείχαν 91 εταιρίες. Ομορφότερη μοτοσικλέτα ανακηρύχτηκε η Yamaha R1, ενώ δύο τυχεροί έφυγαν με scooter της Piaggio και της Honda.

ΜΙΚΡΟ το δέμας αλλά γερό σαν τανκς. Το γερμανικό περιοδικό "Auto Bild" πραγματοποίησε Crash test σε 5 μικρά, συγκρίνοντας τη συμπεριφορά τους σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Ασφαλέστερο αποδείχτηκε το Seat Arosa, το οποίο περιγράφουν οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ως εξής: "μαλακό απ' έξω και σκληρό από μέσα". Η σύγκρουση έγινε με 64 χλμ. από την πλευρά του οδηγού σύμφωνα με τα κριτήρια Euro - Ncap. Μετά τη σύγκρουση τα ανθρώπινα ομοιώματα καθώς και η γενική κατάσταση του αμαξώματος - οι πόρτες άνοιγαν κανονικά - απέδειξαν ότι ο κίνδυνος θανατηφόρων τραυματισμών ήταν μειωμένος στο ελάχιστο.

ΝΕΟ χρηματοδοτικό πρόγραμμα, με χρήση κάρτας ξεκίνησε η Peugeot σε συνεργασία με την Εγνατία Τράπεζα. Μέσω της πιστωτικής κάρτας "Peugeot Visa" οι πιθανοί αγοραστές έχουν δύο εναλλακτικές δυνατότητες χρηματοδότησης: Α) Με 35% προκαταβολή, πρώτη δόση την 1/1/2000, μέχρι τότε άτοκα, αποπληρωμή από 12-60 μήνες με επιτόκιο 17,9%. Β) Με 0% προκαταβολή και αποπληρωμή σε 12-60 μήνες και με επιτόκιο 17,9%. Η πιστωτική κάρτα, μπορεί να χρησιμοποιείται και για αγορά καταναλωτικών αγαθών με επιτόκιο επίσης 17,9%.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ εμπόρους του δικτύου της Nissan βράβευσε ο πρόεδρος της "Νικ. Ι. Θεοχαράκης". Βάσει των κριτηρίων - ικανοποίηση από τη διαδικασία πώλησης, ικανοποίηση after sales, επίτευξη στόχου πωλήσεων - βραβεύτηκαν οι: Κεχαγιάς, Πίτσιος, Σιώνης, Αφοί Τερζή, Αφοί Κοβε, Φ. Σταυρογιάννης, Ι. Λουγιάκης, Master Car και Λαϊνά Δ. Υιοί ΟΕ. Το έπαθλο των 10 καλύτερων είναι ένα ταξίδι στην εξωτική Κούβα.

ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ πόλο και σε θερμοκρασίες μέχρι -44 β. Κελσίου δοκίμασε 6 νταλίκες 40 τόνων, το περιοδικό "Τροχοί & TIR". Παράλληλα δοκιμάστηκαν και πέντε ελαφρά βαν 4Χ4. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, όχι μόνο σε ό,τι αφορά στις επιδόσεις του τεστ, αλλά και στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που δημοσιεύεται σε αυτό το τεύχος.

ΝΕΟ "κάθετο συγκρότημα" προστέθηκε στην αλυσίδα των επισήμων εμπόρων της "Suzuki Σφακιανάκης ΑΕΒΕ". Πρόκειται για την "Παπαβραμίδης ΑΕ" στη Θεσσαλονίκη, όπου λειτουργεί έκθεση με όλα τα μοντέλα της Suzuki, αλλά και σύγχρονο συνεργείο, με τμήμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Η "Παπαβραμίδης" η οποία έχει μια σχέση 30 ετών με την εταιρία, δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού τους αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Suzuki.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ