Πέμπτη 11 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Εν αναμονή εξελίξεων

Εξηγήσεις έδωσε χθες στην τριμελή επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, αποτελούμενη από τους Πέτρο Καπαγέρωφ, Ανδρέα Μιαούλη και Γιώργο Κολοκυθά, ο προπονητής της Εθνικής γυναικών Γιώργος Προεστός. Ως γνωστό, ο Ελληνας τεχνικός κλήθηκε σε απολογία από την Ομοσπονδία για δηλώσεις τις οποίες έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες καταφέρθηκε εναντίον του προπονητή της Εθνικής ανδρών Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Γιώργος Προεστός υποστήριξε ότι ουδέποτε θέλησε να θίξει το κύρος και την αξιοπρέπεια του Γιαννάκη και ότι όλα μεταφέρθηκαν λάθος από τον Τύπο.

Η τριμελής επιτροπή μετά την απολογία του Γιώργου Προεστού θα συντάξει πόρισμα για το θέμα, το οποίο θα παραδώσει στο ΔΣ της ΕΟΚ.

Εξάλλου, όσον αφορά το θέμα του Παναγιώτη Γιαννάκη, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι εξελίξεις μετατίθενται για τις αρχές της επόμενης βδομάδας, αφού σήμερα ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος, αναχωρεί για τη Γαλλία όπου αύριο διεξάγεται η κλήρωση των ομίλων για το Ευρωμπάσκετ του καλοκαιριού.

Πάντως μετά την τροπή που παίρνουν μέρα με τη μέρα τα πράγματα δύσκολα ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα τελικά της Γαλλίας. Το πρώτο φαβορί για αντικαταστάτη του "Δράκου" μέχρι στιγμής θεωρείται ο Μέμος Ιωάννου χωρίς όμως να είναι τίποτα σίγουρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ