Παρασκευή 12 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Για δες ποιος μιλάει...

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαρδινογιάννης ξεκίνησε την... κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχοντας σαν αρωγό του τον ομόλογό του στον Ολυμπιακό, Σωκράτη Κόκκαλη. Οχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά η "αλήθεια". Και οι δυο αξιότιμοι κύριοι, που καταδυναστεύουν όχι μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και τα καθημερινά δρώμενα σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, τώρα τελευταία το "παίζουν" και εξυγιαντές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟ κατηγορεί τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού, και τούμπαλιν, ότι για όλα φταίει ο... άλλος. Στην παντοδυναμία του "τριφυλλιού" "χολή" έσταζε ο κ. Κόκκαλης με σπόντες περί κυβερνητικής εύνοιας, τώρα που το "πάνω χέρι" πήρε ο ίδιος, ήταν η σειρά του κ. Βαρδινογιάννη να ανεβάσει τους τόνους και να κατηγορήσει το "συνάδελφό" του για εύνοια πολιτικού επιπέδου.

Και όλα αυτά στου... κασίδη το κεφάλι. Δηλαδή στους δύσμοιρους οπαδούς που έχουν γίνει... στρατιές και υπηρετούν όχι τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, αλλά τα συμφέροντα των μεγαλοπαραγόντων που τους χρησιμοποιούν με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Δεν είναι δυνατόν δυο άνθρωποι να διακυβεύουν τα συμφέροντα όχι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου (σ.σ. αυτό στο κάτω κάτω είναι και το λιγότερο), αλλά και ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Ως πού θα φτάσει αυτός ο κατήφορος;

Ακούει κανείς;

Α. ΠΑΓ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ