Κυριακή 21 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29

ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ και μάλιστα γερμανικό για τα Fiat Bravo και Brava. Το περιοδικό "Auto Motor and Sport" δημοσίευσε τις μετρήσεις αξιοπιστίας Deka 1998, σύμφωνα με τις οποίες το 89,5% των Bravo/Brava των 3 τελευταίων χρόνων δεν παρουσίασαν καθόλου προβλήματα. Τα Bravo/Brava των 3 τελευταίων χρόνων δεν παρουσίασαν καθόλου προβλήματα. Τα Bravo/Brava του Δεκέμβρη του 1998 ανανεώθηκαν στο εσωτερικό και τη μάσκα, ενώ απέκτησαν και καινούριο κινητήρα 1.200 κ.εκ. που αποδίδει περισσότερο και καταναλώνει λιγότερο από τον 1.400άρη. (Οι τιμές του 16βάλβιδου Bravo 1.2 ξεκινούν από 4.110.000 και του Brava από 4.180.000 δρχ).

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ η δημοφιλέστερη μοτοσικλέτα; Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι οδηγοί αγώνων για το 1998; Ποια τα πρόσωπα ή οι φορείς που ωφέλησαν τη μοτοσικλέτα, αλλά και ποιοι την έβλαψαν; Απαντήσεις θα δοθούν αύριο στο "Club Silo" στη γιορτή ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ που διοργανώνει το περιοδικό "Μοτο". Από τους παρευρισκόμενους στη γιορτή (που είναι ανοιχτή για όλους - προσκλήσεις κυκλοφορούν με το τεύχος του "Μοτο" που κυκλοφορεί) δύο θα φύγουν με εισιτήρια τριημέρου ταξιδιού που θα συνδυάζεται με ευρωπαϊκό αγώνα Superbikes. Ακόμα θα γίνει κλήρωση με αρκετά δώρα, με κορυφαίο μια YAMAHA YZF R6.

ΜΙΑ ΝΕΑ κάθετη μονάδα προστέθηκε στο δίκτυο της Hiundai ΕΛΛΑΣ στην περιοχή Θεσ/νίκης. Η νέα μονάδα Hiundai Autopoint βρίσκεται στο 90ό χλμ Θεσ/νίκης - Μουδανιών στη Θέρμη, και καλύπτει ένα χώρο 2.000 τμ που περιλαμβάνει: έκθεση, φανοποιείο - βαφείο, καθώς και κέντρο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Autobank. Το Hiundai Autopoint της θέρμης είναι το δεύτερο στην περιοχή της Θεσ/νίκης και το τέταρτο στην Ελλάδα. Τηλ. επικοινωνίας είναι το 031\476381-3.

ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ απέκτησε και η Opel. Πρόκειται για της "Autoteam" στη Λάρισα, τη "Ντουλάκης" στη Λαμία για την "Autoteam" στα Μεσόγεια Αττικής. Οι νέοι διανομείς στεγάζονται σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο και τμήματα ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ σύμβαση συνεργασίας υπέγραψε μεταξύ του ομίλου ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (επίσημου διανομέα της Suzuki) και της FORD MOTOR ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ. Η συνεργασία αφορά την επίσημη εμπορία επιβατικών και φορτηγών FORD στην περιοχή της Ανατ. Αττικής. Η συνεργασία αποτελεί μια κίνηση στρατηγικής σημασίας για τη ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ, που μένει έτσι και στην αγορά των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων και εντάσσεται στο παγκόσμιο σχέδιο της FORD, που με μια σειρά εξαγορών, συγχωνεύσεων και συνεργασιών στοχεύει να αποκτήσει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά.

ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ πανελλήνιο συνέδριο επιστημών αντιπροσώπων SUZUKI πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, με κύρια θέματα: Απολογισμός πωλήσεων και ανάλυση του ρεκόρ που επιτεύχθηκε με την κατάκτηση μεριδίου αγοράς 5,3%. Ανάλυση στόχων και δραστηριότητες στα αυτοκίνητα, τα ανταλλακτικά και την τεχνική εξυπηρέτηση, καθώς και παρουσίαση των νέων μοντέλων Suzuki GRAND VITARA 1.6 και SUZUKI CARRY, που αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρίας στα επαγγελματικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ