Τρίτη 23 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Πέρασαν 3 χρόνια από το θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας μου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Στη μνήμη της και τιμώντας τους αγώνες της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, προσφέρω στο Κόμμα μας 15.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Περάματος.

Ζαφειρούλα Καλογερογιάννη

* **

Στη μνήμη της αγαπημένης θείας μου ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΡΕΑ,που έφυγε από κοντά μας στις 28 Δεκέμβρη 1998, προσφέρω στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 15.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Περάματος, τιμώντας τους αγώνες της για μια καλύτερη ζωή και το σοσιαλισμό.

Ζαφειρούλα Καλογερογιάννη

* * *

Στη μνήμη των ΛΟΓΑΡΑΙΩΝ γονιών και συντρόφων μου, της αγωνίστριας μητέρας μου ΕΛΕΝΗΣ,των αγωνιστών κομμουνιστών συντρόφων και αδελφών μου ΔΗΜΗΤΡΗ (Μίμη), ΑΡΓΥΡΩΣ (Λούλας), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (Αλέκου), ΛΕΩΝΙΔΑ και ΑΣΗΜΙΝΑΣ, προσφέρω στο ΚΚΕ 15.000 δρχ. ως ελάχιστο φόρο τιμής για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο ΚΚΕ και στο λαϊκό κίνημα.

Χρ. Λογαράς

* * *

Ο Δημοσθένης Ιωάν. Καλτζίδης προσφέρει 50.000 δρχ. για τη μάχη των ευρωεκλογών, μέσω της Αχτίδας Παιδείας και Ερευνας, στη μνήμη των παρακάτω μαχητών του ΔΣΕ, που σκοτώθηκαν στον Εμφύλιο και κατάγονταν από το χωριό Αμπέλα Σιδηροκάστρου: ΘΕΟΤΟΚΗ, ΒΑΣΙΛΗ και ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΚΑΛΤΖΙΔΗ,ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ και ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,καθώς και στη μνήμη των στελεχών του ΚΚΕ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΣΜΙΔΗ,ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΛΤΖΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΑΤΣΙΔΗ.

* * *

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ, προσφέρω 10.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές.

Η γυναίκα του Μάχη Σαπουντζή

* * *

Στη μνήμη του ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΓΑΡΕΛΟΥ,μέλους του ΚΚΕ, προσφέρουμε 10.000 δρχ. στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πλ. Αττικής - Βικτώριας.

Τα παιδιά του

Χρήστος, Τούλα

* * *

Στις 19 Μάρτη συμπληρώθηκαν 8 χρόνια από το θάνατο του συντρόφου μου στη ζωή και στον αγώνα ΜΙΧΑΛΗ ΜΕΡΖΕΝΗ.

Στη μνήμη του, προσφέρω 15.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Πλ. Αττικής - Βικτώριας.

Χαρίκλεια Μερζένη

* * *

Στη μνήμη του αδελφού μας ΝΙΚΟΥ ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, κομμουνιστή, των ανιψιών μας ΚΩΣΤΑ και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΡΛΑΚΟΓΛΟΥ,που χάθηκαν πρόωρα, προσφέρουμε 30.000 δρχ. Βάρνας Συκεών για τις ευρωεκλογές και 5.000 δρχ. στο Παράρτημα Συκεών της ΠΕΑΕΑ.

* * *

Ο Γρηγόρης Υετίων προσφέρει ως δεύτερη δόση 20.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας, στη μνήμη των γονιών του, των αδελφών του και όλων όσοι έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο.

* * *

Ο Γιώργος Υετίων προσφέρει 20.000 δρχ. για τις ευρωεκλογές, στη μνήμη των γονιών του, καθώς και στη μνήμη του θείου του ΚΛΗΜΗ ΥΕΤΙΩΝΑ,ο οποίος στις 6 Μάη 1948, τριαντάχρονο παλικάρι τότε, εκτελέστηκε στο Γεντί Κουλέ Θεσσαλονίκης μαζί με άλλους 9 πατριώτες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ