Τετάρτη 31 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Μάχες σε ΟΑΚΑ - Καισαριανή

Η δεύτερη πράξη της πρώτης φάσης των πλέι οφ στην Α1 διεξάγεται σήμερα με τους αγώνες ΑΕΚ - Πανιωνίου (17.00 και Νήαρ Ηστ - Περιστερίου (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να "σπάσουν" το πλεονέκτημα έδρας.

ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη μέσα στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει ανανεωμένη αγωνιστικά, όλοι στην ΑΕΚ θέλουν το νικηφόρο ξεκίνημα κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. Ο Κώστας Πολίτης έχει επισημάνει στους παίκτες του τις παγίδες που κρύβουν τα μεταβατικά παιχνίδια, δηλαδή από το κανονικό πρωτάθλημα στα πλέι οφ. Παράλληλα τονίζει ότι ο Πανιώνιος παρά το κακό αγωνιστικό πρόσωπο, που παρουσίασε στη διάρκεια του πρωταθλήματος, παραμένει ένας αξιόλογος και υπολογίσιμος αντίπαλος. Στο αντίπαλο στρατόπεδο η απογοητευτική αλλά και αδιάφορη εμφάνιση των παικτών του Πανιωνίου στον αγώνα με το Μαρούσι την τελευταία αγωνιστική δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στους "κυανέρυθρους". Ο Ιταλός προπονητής Αντρέα Ματζόν πιστεύει ότι από σήμερα οι παίκτες του θα δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Απών από το παιχνίδι θα είναι για άλλη μια φορά ο Ντούσαν Γιέλιτς που υποφέρει από ίωση.

ΝΗΑΡ ΗΣΤ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ενα βήμα πριν την έξοδο στην Ευρώπη βρίσκεται η Νήαρ Ηστ και στην Καισαριανή άρχισαν ήδη να κάνουν... ευρωπαϊκά όνειρα. Η νίκη επί του Αρη την τελευταία αγωνιστική έχει ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας, ενώ και Ντέιβιντ Βον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του, αφού ο τραυματισμός του δεν αποδείχτηκε σοβαρός. Στην αντίπερα όχθη ο Αργύρης Πεδουλάκης φοβάται το κακό σύνδρομο που έχουν οι παίκτες του στα εκτός έδρας παιχνίδια. Αλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι σε περίπτωση τρίτου παιχνιδιού οι Καισαριανώτες έχουν το πλεονέκτημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ