Πέμπτη 1 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ
Συγκροτείται σήμερα το προεδρείο

Αντιπροσωπευτικό προεδρείο, αναλογική Εκτελεστική Επιτροπή, ζητά η "Αγωνιστική Συνεργασία"

Σήμερα συνεδριάζει το νέο ΔΣ της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, προκειμένου να αναδείξει το προεδρείο και την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, ύστερα από το 24ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, από το οποίο βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένη η "Αγωνιστική Συνεργασία",που υποστηρίχτηκε από την ΕΣΚ - ΔΕΗ και άλλες αγωνιστικές δυνάμεις.

Σε ανακοίνωσή της, η "Αγωνιστική Συνεργασία" καλεί σε συγκρότηση προεδρείου σε αντιπροσωπευτική βάση και Εκτελεστικής Επιτροπής σε αναλογική. Ειδικότερα, σημειώνει ότι "οι συσχετισμοί που εκφράστηκαν από το 24ο Συνέδριο είναι: "Αγωνιστική Συνεργασία" (ΑΣ) 5 έδρες (Π. Πάλμος, Η. Σταμέλος, Ι. Καλαϊτζόπουλος, Πολ. Τσίρκας, Αθ. Αθανασόπουλος), ΠΑΣΚΕ - ΓΕΝΟΠ 11 έδρες, ΠΑΣΚΕ - ΕΔΟΠ 1 έδρα, ΠΑΣΚΕ 1 έδρα, ΔΑΚΕ - ΓΕΝΟΠ 9 έδρες, ΔΑΚΕ - ΔΕΗ 2 έδρες, ΣΑΔ 2 έδρες".

Τονίζει επίσης ότι: "Η "Αγωνιστική Συνεργασία" είναι η μόνη που αύξησε τη δύναμή της σε ψήφους και σε έδρες από 3 σε 5, συσπειρώνοντας σ' ένα ψηφοδέλτιο όλες τις ταξικές δυνάμεις, προερχόμενες από διάφορα ψηφοδέλτια στα Πρωτοβάθμια Σωματεία, δημιουργώντας τη δυναμική, την προοπτική και την ελπίδα στους εργαζόμενους για την αλλαγή πορείας στο συνδικαλιστικό κίνημα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων μας (πορεία ΔΕΗ - αναδιοργάνωση - ασφαλιστικό - εργασιακές σχέσεις - ΣΣΕ κλπ.).

Η σημαντική αυτή άνοδος της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" μάς φορτώνει με μεγαλύτερες υποχρεώσεις και καθήκοντα, να δραστηριοποιηθούμε μέσα από τα Πρωτοβάθμια Σωματεία, τις ΤΔΕ και τις Επιτροπές Αγώνα σε κάθε χώρο δουλιάς, αλλά και να αξιοποιήσουμε και τις θέσεις των εργαζομένων, που μας εκλέγουν.

Γι' αυτό καλούμε και τις άλλες παρατάξεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να συγκροτηθεί σήμερα το προεδρείο σε αντιπροσωπευτική βάση και η Εκτελεστική Επιτροπή αναλογικά (ΑΣ 3 - ΠΑΣΚΕ 6 - ΔΑΚΕ 5 - ΣΑΔ 1)".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ