Παρασκευή 9 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ
Ούτε Δώρο στους απλήρωτους εργάτες!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.-

Μέχρι και χτες οι εργαζόμενοι της ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ,που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και εννιά μήνες, δεν είχαν πάρει δραχμή από το πασχαλινό Δώρο!

Μέσα σ' αυτή την τραγική για τους εργαζόμενους κατάσταση, η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, κ. Τραμπουλέι,έχει από προχθές "εξαφανιστεί". Η στάση της αυτή εξόργισε τους εργαζόμενους, οι οποίοι σταμάτησαν την εργασία τους και προχώρησαν σε κατάληψη του εργοστασίου.

Χτες το σωματείο εργαζομένων κατέθεσε αγωγή στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ο οποίος και διέταξε αυτόφωρη διαδικασία ενάντια στην πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης.

Ο Θανάσης Μητρούδας,μέλος της διοίκησης του σωματείου, δήλωσε στο "Ρ": "Περιμέναμε μέχρι και τις 6 το απόγευμα προχθές, τελευταία μέρα πληρωμής του πασχαλινού Δώρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το σωματείο αποφάσισε να πάρει όλα τα νόμιμα μέτρα και οι εργαζόμενοι σταμάτησαν να παρέχουν την εργασία τους. Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στην αυλή του εργοστασίου, περιμένοντας να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι για να πάρουν το Δώρο τους οι εργαζόμενοι. Δε θα φιλοτιμηθεί επιτέλους κάποιος από την πολιτεία να σκύψει στο πρόβλημά μας;".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ