Κυριακή 18 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Ντέρμπι σε Νεάπολη - Ν. Φιλαδέλφεια

Τα ματς Ιωνικού - Ολυμπιακού και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ κλέβουν την παράσταση

Επικίνδυνη έξοδο έχει σήμερα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής, αφού δοκιμάζεται στην καυτή έδρα του Ιωνικού. Δύσκολη αποστολή και για την ΑΕΚ που θα υποδεχτεί στη Ν. Φιλαδέλφεια τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΟΚ. Αντίθετα, εύκολο έργο έχει αύριο στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με τον ουραγό Εθνικό.

Αναλυτικότερα τα ζευγάρια:

Στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός με όπλο την καλή παράδοση αλλά και την περίοδο παρατεταμένης φόρμας που διανύει είναι το φαβορί για την επικράτηση. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους παίκτες του προσοχή και αγωνιστική πειθαρχία και στα ενενήντα λεπτά ώστε η ομάδα να συνεχίσει χωρίς απώλειες το πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη, ο Ιωνικός του Σέρτζιο Μαρκαριάν θέλει τους βαθμούς ώστε να διατηρήσει ακέραιες της ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη.

Στο "Νίκος Γκούμας" η "Ενωση" (19.30) θα φιλοξενήσει τον άλλο "δικέφαλο" της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ. Ο Ολεγκ Μπλαχίν δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Χρήστο Μαλαδένη, όμως είναι αισιόδοξος: "Αν αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας θα κερδίσουμε".

Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ ο Αρι Χάαν υποστηρίζει ότι ήρθε η ώρα για ένα σημαντικό "διπλό" στο πρωτάθλημα μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ.

Ο τρίτος της παρέας της κορυφής Παναθηναϊκός, λογικά αύριο δε θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στον καταδικασμένο Εθνικό (ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Πάντως ο Ρότσα για καλό και για κακό τόνισε στους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι.

Από τ' άλλα ματς της αγωνιστικής αναμφίβολα τα βλέμματα στρέφονται στο Θριάσιο Πεδίο, όπου η Ελευσίνα θα κοντραριστεί με την Προοδευτική. Ενα ματς δίχως αύριο, αφού όποιος χάσει μπαίνει για τα καλά σε περιπέτειες.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα: ΟΦΗ - Πανιώνιος, Βέροια - Πανηλειακός, Καβάλα - Ηρακλής, Αρης - Ξάνθη. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 17.00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ