Τρίτη 20 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΟΕΕ)
Εκλέχτηκε η νέα Κεντρική Διοίκηση

"Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ταράξουμε τα λιμνάζοντα νερά", δηλώνει ο εκπρόσωπος της "Πανεπιστημονικής", Αντώνης Ντρέκος

Σε έκτακτη Σύνοδο της Αντιπροσωπείας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ) που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα, εκλέχτηκε νέα 15μελής Κεντρική Διοίκηση του ΟΕΕ. Η έκτακτη αυτή εκλογική διαδικασία έγινε λόγω της αδυναμίας (επί δίμηνο περίπου) της Κεντρικής Διοίκησης η οποία προέκυψε από την Τακτική Σύνοδο της 30ής Γενάρη, να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ο συσχετισμός δυνάμεων διαμορφώνεται μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ως εξής:

  • Δημοκρατική ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ Κίνηση: ψήφοι 14, έδρα 1.
  • ΠΑΣΚ - Ο (πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ): ψήφοι 81, έδρες 6.
  • ΔΗΚΙ - Ο (πρόσκειται στη ΝΔ): ψήφοι 48, έδρες 4.
  • ΑΚΙΟΕ (ανεξάρτητος συνδυασμός): ψήφοι 15, έδρα 1.
  • Συνεργασία (πρόσκειται στο ΣΥΝ): ψήφοι 12, έδρα 1.
  • Οικονομολόγοι ελεύθεροι επαγγελματίες: ψήφοι 11, έδρα 1.
  • ΔΑΚΕ - Ο (διαφωνούντες της ΔΗΚΙ - Ο) ψήφοι 10, έδρα 1.

Με δήλωσή του στο "Ρ" ο Αντώνης Ντρέκος, εκπρόσωπος της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ και προεδρεύων του ΟΕΕ, σημειώνει μεταξύ άλλων: "Δυστυχώς η πορεία εκφυλισμού του ΟΕΕ που χάραξαν με την πρακτική τους οι δυνάμεις του δικομματισμού και των συμπληρωμάτων του στο χώρο, συνεχίζεται. Την ίδια ώρα που συμφωνούν απόλυτα τόσο με την ουσία της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής όσο και με τα βασικά προβλήματα απασχόλησης του ΟΕΕ, το οδηγούν σε κατάσταση πλήρους απραξίας, διαφωνώντας σε ένα και μόνο θέμα: στην καρέκλα του προέδρου!... Παρά τον αρνητικό συσχετισμό, ως παράταξη θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό μέσα και έξω από τα όργανα διοίκησης του ΟΕΕ, για να ταραχτούν έστω τα "λιμνάζοντα νερά" σ' αυτόν τον φορέα".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ