Παρασκευή 23 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ 74 - 63
Νίκησε ο λιγότερο... αδιάφορος

Σε ένα παιχνίδι αγγαρεία ο Ολυμπιακός επικράτησε των Ιταλών και κατέλαβε την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα

Σε περίπατο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το μικρό τελικό της Ευρωλίγκα, αφού επιβλήθηκε άνετα της Τιμσίστεμ με 74 - 63 διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις από την άσχημη εμφάνιση της Τρίτης. Ετσι η ελληνική ομάδα καταλαμβάνει πλέον την τρίτη θέση στην Ευρωλίγκα.

Το παιχνίδι έμοιαζε με αγγαρεία και για τις δυο ομάδες, αφού κανείς δε φαινόταν να έχει την όρεξη για σπουδαίο μπάσκετ και δε θα ήταν υπερβολή εάν λέγαμε ότι νίκησε ο λιγότερο αδιάφορος.

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας επέβαλαν από την αρχή του αγώνα το ρυθμό τους και πήραν γρήγορα μια διαφορά στο σκορ 10 πόντων προηγούμενοι με 12 - 2, ενώ στο ημίχρονο έφθασαν να προηγούνται με 43 - 28. Το ίδιο σκηνικό επικράτησε και στην επανάληψη, αφού οι Ιταλοί δε φαινόταν διατεθειμένοι να ανατρέψουν τα πράγματα και αρκέστηκαν να ακολουθούν στο σκορ.

Από τον Ολυμπιακό, που αυτή τη φορά τα πήγε καλά όσον αφορά τα περιφερειακά σουτ, ξεχώρισε ο Κόμαζετς αλλά και ο Βούκσεβιτς. Από τους Ιταλούς που αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές ξεχώρισε ο Καρνισόβας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόμαζετς 13, Παπανικολάου 9, Αντε Μενσά 5, Φασούλας 7, Τάρλατς 6, Τόμιτς 3, Ρότζερς 4, Ομπέρτο 9, Βούκσεβιτς 12, Γκολντγουάιρ 6.

ΤΙΜΣΙΣΤΕΜ: Καρνισόβας 14, Γιάριτς 7, Φούτσκα 6, Μιλούτι 3, Νταμιάο 7, Μουλαομέροβιτς 17, Μπεκς 5.

  • Αργά το βράδυ γινόταν ο μεγάλος τελικός μεταξύ της Κίντερ και της Ζαλγκίρις Κάουνας και λεπτομέρειες για αυτό το παιχνίδι θα υπάρχει στο αυριανό φύλλο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ