Κυριακή 25 Απρίλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΓΚΑΖΙΕΣ

ΝΙΚΗ με το "καλημέρα σας" πέτυχε ο Αρης Βωβός (φωτό) στην πρώτη του ελληνική συμμετοχή με το Corolla WRC. Οι "στροφαρές" ειδικές της Χαλκιδικής του πήγαν γάντι και την ίδια ώρα η σπασμένη κρεμαγιέρα του Ford Escord WRC έστελνε τον Λεωνίδα Κύρκο εκτός συναγωνισμού. Ακολούθησαν οι Παπαδημητρίου - Στεφανής με το Subaru Impreza και οι Σωτήρης Χατζητσοπάνης - Νάνος με το Escort Cosworth. Η τέταρτη και η πέμπτη θέση κατακτήθηκαν από του Παναγιώτη Χατζητσοπάνη και Ιαβέρη junior με τα Fiat Seicento Sporting Kit Car, αποδεικνύοντας και το ταλέντο των νεαρών οδηγών και την ανταγωνιστικότητα των αυτοκινήτων.

ΜΠΡΟΣΤΑ σε 12.000 θεατές πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας στην πίστα των Μεγάρων. Ο Σπύρος Χαλδαίος πήρε τη νίκη στο Ενιαίο που μάζεψε 32 Seat Ibiza. Πρώτος νέος οδηγός ο 19χρονος Βαρούτσος, ενώ από τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους που συμμετέχουν στην κατηγορία ειδικού τύπου ο Γιάννης Τσιγκρής. Στα Peugeot 106 Rallye μετά από έντονο συναγωνισμό με τον Κοτζιά ο Ρόδιος Βαγγέλης Κυπριώτης. Στην F3 νικητής ο Βασίλης Παπαφιλίππου (φωτό) και στην κατηγορία Β ο Κώστας Χαλκιόπουλος. Πρώτος στην ομάδα Ν ο Κώστας Κόρακας και στην κατηγορία Ε "των ρομαντικών" ο Νίκος Αγγλούπας.

ΠΡΩΤΟΣ αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλετών και πρώτη νίκη στην καριέρα του στα 500 κ. εκ. για τον Κένι Ρόμπερτς. Η πίστα της Μαλαισίας αποδείχτηκε γούρικη για την Suzuki. Καταπληκτικός ο δεύτερος Τσέκα(φωτό) που ξεκίνησε 14ος. Οι Ντούχαν, Μπιάτζι στάθηκαν άτυχοι και ίσως ανέτοιμοι. Ο Λόρις Καπιρόσι πήρε τη νίκη στα 250 κ. εκ. μετά από μάχη με τους Ιάπωνες Ουκάβα και Νακάνο. Στα 125 τη νίκη πήρε πάνω στο νήμα ο Αζούμα από τον Αλθαμόρα, με διαφορά ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Επόμενος γύρος σήμερα στην πίστα του Μοτέγκι στην Ιαπωνία.

ΜΕ ΤΟ πιστοποιητικό ISO 9002 για την ικανοποίηση του πελάτη επιβράβευσε την Toyota Ελλάς η γερμανική T. U. V. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζεται από τον μεγαλύτερο παγκοσμίως οργανισμό τεχνικού ελέγχου ότι το σύστημα ποιότητας καλύπτει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της αντιπροσωπείας και των 90 επισήμων εμπόρων. Πρακτικά αυτό μεταφράζεται στην άμεση παράδοση (2 ημέρες από την τιμολόγηση) των αυτοκινήτων, ενώ για τα ανταλλακτικά ο χρόνος είναι 24 ώρες για το 96% της ζήτησης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ