Κυριακή 2 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Η αγωνία στο κατακόρυφο

Δοκιμασία των πρωτοπόρων, που έχουν επικίνδυνες αποστολές

Η αγωνία κορυφώνεται στο "μαραθώνιο" πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Οι ομάδες της κορυφής έχουν δύσκολο έργο και το τοπίο για το ποιες ομάδες θα ανεβούν στη μεγάλη κατηγορία ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ας δούμε όμως αναλυτικά τα ζευγάρια της 30ής αγωνιστικής:

Τα πρωτοπόρα της βαθμολογίας Τρίκαλα θα αγωνιστούν σε μια γερή έδρα, όπως είναι αυτή του Πανσερραϊκού. Το συγκρότημα του Χρήστου Αρχοντίδη μπορεί να μην έχει βαθμολογικά οφέλη από το συγκεκριμένο ματς, αυτό όμως δε σημαίνει ότι η αποστολή των Θεσσαλών είναι εύκολη. "Παίζουμε για την ιστορία μας", τόνισε ο τεχνικός των Σερρών, ενώ από τη μεριά του ο ομόλογός του Μιχάλης Φιλίππου υπογραμμίζει: "Θα ήταν έγκλημα να πιστέψουμε ότι το ματς είναι εύκολο. Το αντίθετο. Ο Πανσερραϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και κάλλιστα θα μπορούσε κι αυτός να είναι στις ομάδες που θα ανέβουν στη μεγάλη κατηγορία".

"Συναγερμός" στα Γιάννενα

Αναμφίβολα το σούπερ ματς γίνεται στα Γιάννενα. Ο ΠΑΣ του Νίκου Αναστόπουλου θα φιλοξενήσει την Καλαμάτα. Αναφερόμενος στον αγώνα ο "μουστάκιας" είπε: "Αν καταφέρουμε και κερδίσουμε την Καλαμάτα θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την άνοδό μας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του αγώνα, όμως όλοι έχουμε καταλάβει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Μεγάλο μας όπλο θα είναι ο κόσμος".

Στην αντίπερα όχθη ο Βραζιλιάνος κόουτς της "μαύρης θύελλας" Εντουάρντο Αμορίν τονίζει: "Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που θα το κερδίσει ο πιο ψύχραιμος και τυχερός".

Επικίνδυνη έξοδος

Η Παναχαϊκή, του Τάκη Κυριακόπουλου, αγωνίζεται εκτός έδρας στον Αγ. Νικόλαο της Κρήτης. Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν βαθμολογικό πρόβλημα όμως για τους Πατρινούς η νίκη αποτελεί μονόδρομο, όπως υποστηρίζουν παίκτες και τεχνική ηγεσία, αν θέλουν να είναι στην τριάδα που οδηγεί στα "σαλόνια". Επικίνδυνη έξοδο και για μια ακόμη ομάδα κορυφής, όπως είναι η Καλλιθέα. Το συγκρότημα του Νίκου Κόβη θα αγωνιστεί στο Αλκαζάρ απέναντι στην "αδιάφορη" Λάρισα.

Αναλυτικά τα σημερινό πρόγραμμα; Λάρισα - Καλλιθέα, Απόλλωνας Καλαμαριάς - Δόξα Βύρωνα, Γιάννενα - Καλαμάτα, Πανσερραϊκός - Τρίκαλα, Αγ. Νικόλαος - Παναχαϊκή, Αναγ. Καρδίτσας - Παναιτωλικός, Ιάλυσος - Εδεσσαϊκός, Αθηναϊκός - Πιερικός, Νίκη Βόλου - Λύκοι. Οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ