Κυριακή 2 Μάη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ "Ρίζο"

Αντισταθείτε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ,καλλιτέχνης, Αθήνα: Οι προδότες του ευρωπαϊκού πνεύματος, τα "σοσιαλιστικά" πολιτικά κτήνη της Ευρώπης, που προσυπέγραψαν το ολοκαύτωμα μιας ανεξάρτητης ευρωπαϊκής χώρας και την εξαθλίωση των Βαλκανίων με τους πιο βρώμικους και άνανδρους βομβαρδισμούς, κάτω από τους παρανοϊκούς Νεο - ναζί Αμερικάνους, γιορτάζουν τώρα, μαζί με τους εγκληματίες πάτρωνές τους, τα 50 χρόνια του ΝΑΤΟ!

Γιορτάζουν την υποταγή της Ευρώπης στο μεταλλαγμένο επιθετικό νατοϊκό τέρας!

Γι' αυτό, πολίτες της Ευρώπης αντισταθείτε ενάντια στη βία και την υποτέλεια.

Κόκκινη σημαία

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ,βετεράνος κομμουνιστής, αντιστασιακός, Αθήνα: Ας μη ξεχνάμε ότι όλα ξεκίνησαν από τότε που η "Κόκκινη" σημαία με το σφυροδρέπανο κατέβηκε από το Κρεμλίνο. Η τιμημένη και δοξασμένη από τον Κόκκινο Στρατό σημαία, που μ' αυτήν μπαϊράκι κατατρόπωσε τις ανίκητες στρατιές του Χίτλερ, σώζοντας την ανθρωπότητα από το φασισμό - ναζισμό, έχει για λίγο αποσυρθεί.

Σήμερα στον κόσμο, μόνη της η Αμερική χωρίς να υπάρχει το αντίπαλο δέος, η Σοβιετική Ενωση, διοικεί φασιστικά και τρομοκρατεί τους λαούς που "δεν κάθονται καλά" και δε "χορεύουν" ανάλογα με το σκοπό που αυτή παίζει. Η Γιουγκοσλαβία, μια χώρα ανεξάρτητη και μέλος του ΟΗΕ χτυπιέται αλύπητα από τα αμερικανικά γεράκια και τα νατοϊκά μαντρόσκυλα, απλώς και μόνο γιατί δεν υποτάσσεται στη νέα τάξη πραγμάτων. Ομως, όπως και η ιστορία μας έχει δείξει, "δεν περνάει" πάντα του ισχυρού η θέληση, αλλά οι αγώνες και κινητοποιήσεις των λαών.

Είμαι σίγουρος ότι ξανά - εγώ μπορεί να μη ζήσω να το δω - η "κόκκινη" σημαία με το σφυροδρέπανο θα κυματίσει όχι μόνο στον ιστό του Κρεμλίνου, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ